Manole, la națională! „Ne arată că oamenii de aici își fac foarte bine treaba”

20 Apr. 2012, 11:20 Seria 2
Manole, la națională!**

Fotbalistul echipei FC Argeș, Leonard Manole, a fost convocat la echipa națională under 19 a României și va fi prezent în cele două meciuri amicale pe care tricolorii le vor susține împotriva reprezentativei similare a Israelului.

Această convocare a fost primită cu mare bucurie și de către jucătorul piteștenilor, dar și de către conducerea alb-violeților. Cătălin Barbu, managerul general al piteștenilor, este de părere că prin aceste convocări la loturile naționale se arată că munca oamenilor de la FC Argeș este apreciată la cel mai înalt nivel. „Este o bucurie foarte mare pentru noi că avem jucători convocați la echipa națională a României. Acest lucru arată că oamenii de aici își fac foarte bine treaba, lucru care nu poate decât să ne bucure și pe noi. Convocările la echipa națională a mai multor jucători ar trebui să îi facă și pe suporterii noștri să fie și mai aproape de echipă și să înțeleagă că este nevoie ca ei să fie lângă noi și să aibă răbdare cu acești tineri jucători. În plus, prin aceste chemări la diferite loturi naționale se dovedește încă o dată că Centrul nostru de Copii și Juniori este unul dintre cele mai puternice și mai productive pentru că mari fotbaliști români au plecat de la Pitești”, a declarat Cătălin Barbu.

Va juca la Oradea

Jucătorii echipei naționale under 19 a României ar fi trebuit să se prezinte la lotul național în data de 28 aprilie la ora 13 la Mogoșoaia. Ținând cont de acest aspect, jucătorul echipei FC Argeș, Leonard Manole, ar fi trebuit să se prezinte sâmbăta viitoare la Mogoșoaia, ceea ce ar fi însemnat că el ar fi putut rata meciul piteștenilor din acea rundă de pe terenul celor de la FC Bihor Oradea. Numai că lucrurile s-au rezolvat și piteșteanul va putea fi folosit în meciul piteștenilor din runda a 24-a din Liga a II-a.

„Leonard Manole ar fi trebuit să se prezinte la echipa națională sâmbăta viitoare la ora 13:00, dar până la urmă acesta se va duce la echipa națională după meciul nostru de la Oradea. Oricum, aceeași pregătire ar fi urmat să o efectueze și aici și la echipa națională, iar apoi va putea să se prezinte la echipa națională. Vin apoi meciurile cu Israelul, care vor fi două teste importante pentru el”, a mai declarat managerul general al echipei FC Argeș.

Sursa: FC Argeș
Foto: Mihai Neașcu
20 Apr. 2012, 11:20 Seria 2
Pe aceeași temă