Manole a fost iertat și va fi reprimit în lot!

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 13:59 Seria 2
Manole a fost iertat** și va fi reprimit în lot!

Leonard Manole, mijlocașul lui FC Argeș, a fost reprimit ieri în lo­tul echipei de seniori, do­uă săp­tămâni fiind exilat la ju­ni­ori. Fotbalistul argeșean a cerut o mărire de salariu după jocul cu Târgu Mureș, de acum două eta­pe, iar conducerea clubului n-a fost de acord cu această cerință.

Fot­balistul nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei mari și a fost trimis să se pregătească cu grupa de juniori a lui Viorel Mo­i­ceanu.

Leonard Manole va fi in­clus în lotul cu care Iulian Cri­vac va aborda partida de sâm­bă­tă, de pe propriul teren, cu FC Bihor.  

Croitoru și Răuță, suspendați

Pentru meciul de campionat cu FC Bihor Oradea, de sâmbătă, de la ora 11, antrenorul Iulian Cri­vac nu se va putea baza pe doi din­tre oamenii de bază. Este vor­ba de portarul Flavius Cro­i­to­ru și mijlo­cașul Alexandru Răuță, ca­re sunt suspendați pentru a­ceas­tă întâlnire, din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Mai mult ca sigur, poarta alb-violeților va fi a­pă­­rată în această confruntare de rezerva Ionuț Vreme, care a a­vut evoluții bune pe finalul re­tu­ru­lui, când Croitoru a gafat în câte­va jocuri.

Didiță și Dumitrescu au plecat

Din cauza lipsei banilor, clubul FC Argeș începe să-și piardă oa­­menii. Ultimii plecați de la clu­bul alb-violet sunt preparatorul fi­zic Dan Didiță și Viorel Dumitres­cu, directorul tehnic al Centrului de Copii și Juniori. Din câte se pa­­re, cei doi nu au fost de acord cu întârzierile salariale.

Viorel Du­mi­­trescu și-a găsit imediat echipă, fiind cooptat ca antrenor de Dani Coman la școala de fotbal care îi poartă numele. Nici pentru Dan Didiță găsirea unui loc de mun­că nu va fi o problemă, având în vedere că a făcut școala în Ita­lia, la Coverciano.

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 13:59 Seria 2
Pe aceeași temă