Mănescu: „Putem bate Argeșul”

21 Aug. 2009, 21:54 Seria 2
Mănescu:** „Putem bate Argeșul

Neînvinsă în calitate de gazdă de la revenirea în Liga a II-a, FC Drobeta nu se sperie de FC Argeș, clasată sezonul trecut pe locul zece în Liga I, dar retrogradată în urma scandalului de corupție din fotbal în care a fost implicat patronul Cornel Penescu.

 

„Nu avem de ce să ne temem de FC Argeș. Tot din Liga I venea și când i-am învins ultima dată. Vrem să câștigăm și acum. Nu mă mulțumesc cu egalul, fiindcă echipa noastră are potențial și este mult mai valoroasă comparativ cu sezonul 2007-2008. Nu am pierdut niciun meci acasă de la promovarea în Liga a II-a și avem tot dreptul să credem în victorie”, a precizat președintele executiv Vasile Mănescu, gândindu-se că FC Drobeta a înregistrat în calitate de gazdă 24 de succese și 10 remize.

 

În ultimul meci direct (foto), disputat pe „Municipalul” severinean în martie 2008, FC Drobeta s-a impus cu 2-1, prin reușitele lui Iulian Gheorghe (‘1) și Hugo Moutinho (‘34), respectiv Adrian Dulcea (‘27). Eșecul de la malul Dunării n-a fost digerat de Cornel Penescu, care l-a demis pe Ionuț Badea, însă patronul echipei piteștene a revenit asupra deciziei după patru etape.

 

Meciul FC Drobeta – FC Argeș este programat acum la Vînju Mare, mâine, de la ora 17.30.
 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

21 Aug. 2009, 21:54 Seria 2
Pe aceeași temă