Mănăilă promite dăruire din partea jucătorilor lui FC Bihor: „Vor avea aceeași dorință, să iasă de pe teren cu capul sus”

Marius ANGHEL 19 Nov. 2015, 17:05 Seria 2
Mănăilă promite dăruire din partea jucătorilor lui FC Bihor:**

Reveniți de la Mioveni cu o înfrângere la scor, jucătorii de la FC Bihor vor avea parte la finalul acestei săptămâni de încă un meci greu, la fel ca toate cele pe care le mai au de desfășurat în acest an. Sâmbătă, la Oradea, vine Olimpia Satu Mare, echipă care luptă pentru un loc de play-off și care etapa trecută a câștigat la prin forfait după ce fotbaliștii de la Metalul Reșița au protestat și nu au vrut să joace.

Înaintea jocului dintre FC Bihor și Olimpia diferența din clasament dintre cele două echipe este de nouă puncte. „Urmează un nou hop, cu o echipă care dorește să ajungă în play-off. Acum, etapele rămase pentru noi sunt foarte, foarte grele, prin prisma adversarelor, echipe cu obiective clare de a promova, cu bugete pe măsură și liniștea necesară. Noi ne confruntăm cu ceva probleme medicale, jucători importanți pentru noi, dar indiferent cine va intra, va avea aceeași dorință, să iasă de pe teren cu capul sus, mulțumiți că au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a obține un rezultat bun. Sper și de această dată ca publicul să fie alături de noi, precum s-a întâmplat la meciul cu Gaz Metan Mediaș, când realmente l-am simțit pe teren. Noi suntem mândri de ei, de suporterii noștri și îi așteptăm la meci”, a declarat, pentru fcbihor.ro, antrenorul Dan Mănăilă.

Și președintele clubului orădean, Mircea Fodor, face apel la publicul spectator să vină în număr cât mai mare la meci, „indiferent de timp, pentru că am înțeles că se anunță un timp mai neprietenos, dar este nevoie să fim alături de băieți și de această dată, într-un meci important”.

Biletul de intrare la meci costă, ca de obicei, 10 lei, doar copiii sub 14 ani urmând a avea gratuitate. La acest joc, de la casele de bilete vor putea fi achiziționate însă și fulare în culorile și cu însemnele clubului FC Bihor, numărul acestora este însă limitat, anunță site-ul oficial al grupării orădene.

Marius ANGHEL 19 Nov. 2015, 17:05 Seria 2
Pe aceeași temă