Managerul lui FC Brașov îl acuză pe Adrian Szabo că dorește falimentul clubului. „Vreau doar să-mi recuperez banii cuveniți”

Marius ANGHEL 29 Jul. 2016, 11:42 Seria 2
Managerul lui FC Brașov îl acuză pe Adrian Szabo că dorește falimentul clubului.**

Un nou scandal cât casa a izbucnit la FC Brașov. Ieri, șefii clubului, în frunte cu managerul Paul Enache, tunau și fulgerau la adresa lui Adrian Szabo. „Știți că Adrian Szabo a depus la Tribunal o cerere prin care solicită intrarea în faliment a clubului? Da, e adevărat! De ce nu a venit întâi la mine să stăm să discutăm”, a spus Paul Enache.

Adrian Szabo nu a dorit să facă multe comentarii pe tema acestui subiect fierbinte, însă a precizat că dorește doar să-și primească banii. „Eu nu doresc falimentul clubului, ci doar să-mi recuperez banii cuveniți. S-au adunat multe în ultimii ani în care mereu am fost «sărit» atunci când a fost vorba de plata salariilor. Am un avocat care este împuternicit să mă reprezinte în instanță și el vă poate da mai multe detalii”, a spus Szabo.

Avocatul care îl reprezintă pe Adrian Szabo, Eugen Ungureanu, spune că „în primul rând, instanța dispune asupra deschiderii procedurii falimentului FC Brașov, nu Szabo sau un alt creditor. Adrian Szabo a depus la dosar o adresă prin care solicită să-și primească drepturile salariale în calitate de creditor privilegiat (n.r. salariat). Instanța poate dispune intrarea în faliment a SC Fotbal Club Brașov SA sau poate va accepta continuarea procedurii insolvenței. În cazul în care FC Brașov va propune un plan de reorganizare viabil prin care se vor acoperi datoriile către creditori într-un timp rezonabil, cu siguranță, Szabo nu se va opune acestui plan”.

„FC Brașov, cadou ANAF-ului!”

Săptămâna viitoare, mai exact pe data de 3 august, la Tribunalul Brașov este fixat un nou termen în procesul falimentului FC Brașov.

Managerul lui FC Brașov, Paul Enache, a spus la Radio Sport Total FM, că, dacă nu se va găsi nicio soluție, va face echipa cadou Fiscului. „Sper să găsim înțelegere la Tribunal. Dacă nu va fi o situație clară în ceea ce privește finanțarea echipei, atunci le-o facem cadou ANAF-ului și să se ocupe ei de fotbal la Brașov, pentru că vor rămâne în istorie ca cei care au distrus fotbalul la Brașov”, a spus Enache.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 29 Jul. 2016, 11:42 Seria 2
Pe aceeași temă