„Mai avem șanse doar dacă batem la Vâlcea”

02 Apr. 2009, 12:29 Seria 2
„Mai avem șanse doar dacă batem la Vâlcea

Cu un singur punct obținut în ultimele două etape, FC Drobeta poate ieși definitiv din lupta pentru promovare în cazul unui eșec în partida de duminică, cu CSM Rm. Vâlcea.

 

Importanta derby-ului Olteniei este prefațat și de mijlocașul Costi Gărgălie, fostul component al Universității Craiova nerenunțând la ideea de a reveni în Liga I, deși echipa din orașul natal și-a diminuat șansele de promovare după începutul dezastruos de retur.

 

„Nici noi nu ne așteptam ca după un tur reușit, încheiat pe locul doi, să ajungem în această situație. Acum, doar dacă învingem duminică la Vâlcea mai păstrăm șanse de promovare. N-aș putea spune în procente ce șanse mai avem în momentul actual, dar printr-o victorie în Zăvoi putem reintra în cărți. Trebuie să ținem cont și de faptul că primele patru clasate vor avea de disputat meciurile directe, iar noi întâlnim în etapa a noua, la Vânju Mare, FCM Târgu Mureș. Deocamdată trebuie să ne gândim doar la meciul CSM Râmnicu Vâlcea, unul esențial pentru noi.”, a spus Gărgălie.

 

După ce duminica trecută a ratat derby-ul cu Unirea Alba Iulia, mijlocașul de 30 de ani a găsit momentul psihologic, care a dus la prăbușirea echipei. „Cred că altfel ar fi decurs lucrurile dacă învingeam în prima etapă a returului Universitatea Cluj. A urmat și înfrângerea de la Arad, care ne-a aruncat pe locul cinci al clasamentului. Cu Alba Iulia echipa a jucat bine, dar n-am obținut decât un punct. O victorie ne-ar fi dat alt moral pentru meciul cu Vâlcea”, a completat fotbalistul severinean.

 

Meciul CSM Rm. Vâlcea – FC Drobeta se va disputa duminică, cu începere de la ora 11, și va fi difuzat, înregistrat, de postul TV Sport.ro, după ultimul fluier al arbitrului Mugurel Drăgănescu (Breaza).

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

02 Apr. 2009, 12:29 Seria 2
Pe aceeași temă