„Mai avem 30% șanse”

11 May. 2009, 18:40 Seria 2
„Mai avem 30% șanse

După 0-3 cu Liberty, prima înfrângere pe teren propriu în acest campionat, Cosmin Bodea nu și-a iertat deloc jucătorii. Tehnicianul crede că oamenii lui au jucat cu nasul pe sus, crezându-se învingători încă de la cabine.
 

 

Domnule Bodea, 0-3 cu Liberty. Ce s-a întâmplat?
Păi, fotbalul te pedepsește când nu ești serios. Am intrat pe teren cu nasul pe sus și am crezut că am câștigat meciul înainte de a se juca. A fost și o presiune mare pe noi, deoarece veneam după înfrângerea de la Pitești și nu aveam voie să mai pierdem puncte. Marele avantaj al celor de la Salonta a fost că nu au avut niciun fel de presiune.
 

 

Ce se va întâmpla în perioada următoare la Tg. Mureș?
Acum trebuie să ne liniștim. Toată lumea a fost șocată după eșecul cu Liberty, inclusiv șefii și jucătorii. De luni, revenim la antrenamente, fiindcă nu ne dăm încă bătuți. Urmează trei meciuri, în deplasare, la ACU și Vâlcea, și acasă, cu Alba, după care vom putea trage linie.
 

 

Sincer, care mai sunt acum șansele la promovare?
Cred că în jur de 30%. Îmi pare nespus de rău că am pierdut foarte multe puncte în acest sezon pe mâna noastră. Am fost niște proști. Nu e posibil să fim bătuți la Deva și acasă cu Liberty. De asemenea, am făcut egal la Târgoviște, acolo unde era obligatorie victoria. Am avut promovarea în mână și am dat cu piciorul în ea. Dar nu renunțăm atât timp cât vor mai fi șanse.
 

 

Arbitrajele au influențat clasamentul?
Nu aș vrea să găsesc alți vinovați pentru căderea noastră de pe un loc promovabil. Repet, numai noi suntem de vină. Probleme de arbitraj au fost numai în deplasarea pierdută la Drobeta.
 

 

articol scris de Daniel LUP

 

 

11 May. 2009, 18:40 Seria 2
Pe aceeași temă