„Lupta pentru promovare s-a relansat”

10 Mar. 2009, 16:11 Seria 2

Unirea Alba Iulia va juca sâmbătă, la Deva, împotriva formației Mureșul, în etapa a 20-a a Ligii a II-a. Elevii lui Aurel Șunda sunt hotărâți să învingă pentru a nu-și complica și mai mult situația din clasament.

Deși Unirea n-a adus decât un punct din primele două etape ale returului, fundașul Constantin Bumbac consideră că „alb-negrii” nu și-au compromis obiectivul.

„Șansele nu s-au risipit. Suntem încă lideri. Campionatul este lung și o să apară și surprize. Practic lupta pentru promovare s-a relansat”, a declarat uriașul din apărarea Unirii.

Bumbac va fi la primul joc împotriva echipei Mureșul Deva, unde a evoluat în perioada 2004/2005 (divizia B, antrenor Romică Gabor), dintre foștii săi coechipieri regăsindu-se în garnitura adversarilor Rahoveanu, Dosan și Lintaru. Apărătorul ce va împlini 25 de ani, în 29 aprilie, este optimist în ceea ce privește partida de la Deva. Acesta considerând că, deși Unirea va avea un meci greu, echipa va scăpa de ghinionul din primele două etape.

„Mureșul Deva este o echipă incomodă, care poate pune probleme echipelor din fruntea clasamentului, în concluzie ne așteaptă o întâlnire dificilă, dar nu una specială pentru mine. Pentru Unirea meciul de la Deva va fi un nou început și trebuie să luăm toate cele trei puncte, fiindcă avem mare nevoie de ele. De acum începe cu adevărat returul, după insuccesele înregistrate în primele două etape, care nu ne-au mulțumit. Suntem obligați să câștigăm, fiindcă valoarea Unirii nu se poate șterge cu buretele din cauza unor ghinioane din primele două etape”, a încheiat jucătorul originar din Suceava, împrumutat de la UTA Arad, vara trecută, la Alba Iulia pentru un an.

„Nu ar fi exclus ca adversarii de sâmbătă să fie motivați de alte echipe care încearcă să ne oprească din cursa pentru Liga I”, a încheiat „Bumbi”.
Un alt jucător care a îmbrăcat, în urmă cu patru ani, tricoul formației din Deva este și Pepenar, la fel de motivat să câștige împotriva fostei echipe.

www.unireafc.ro
 

10 Mar. 2009, 16:11 Seria 2
Pe aceeași temă