Lukacs, amendat cu 2.500 de euro!

22 Apr. 2009, 17:17 Seria 2
Lukacs, amendat cu 2.500 de euro!

Ședința de azi a Consiliului Director al FC Bihor s-a lăsat cu amenzi multiple, atât pentru conducerea administrativă, cât și pentru cea tehnică și jucători. Cel mai șifonat din toată această poveste a ieșit atacantul Lukács Raymond, amendat cu un total de 2.500 de euro. Jumătate din sumă îi va fi reținută atacantului din primele de joc, iar cealaltă jumătate reprezintă 10% din contract, maximumul amenzii stabilite în Regulamentul de Ordine Interioară.

 

Totodată, Consiliul Director a aprobat măsura luată de antrenori în ceea ce privește trimiterea lui Bucur la echipa a doua pe durată nedeterminată, precum și sancționarea președintelui, vicepreședintelui și a antrenorilor pentru rezultate nesatisfăcătoare cu 700 de euro. Jucătorii titulari au fost și ei taxați cu 500 de euro amendă, iar rezervele cu 250 de euro. Primele de joc au fost de asemenea blocate, dar în cazul în care jucătorii își vor îndeplini obiectivul, clasarea între primele șase echipe această ultimă pedeapsă urmează să fie anulată în caz contrar aceștia vor spune adio primelor din acest retur.

 

 „Așa a fost să fie și așa s-a hotărît. Ce să mai fac eu, un simplu jucător? Mi se pare mare amenda, dar asta este. Nu îmi rămâne decât să învăț din greșelile făcute. Mă așteptam să fiu amendat cu maximum 10% din salariu, atât cât privește ROI, dar mi s-a tăiat și din prime. Așa îmi iau adio de la primele cu Alba-Iulia, de la cea cu CFR Timișoara și FC Târgoviște și, probabil, voi pierde și următoarea primă pentru victorie, ca să se acopere suma. Tot ce sper acum este să jucăm bine și să obținem cât mai multe puncte în cele nouă etape rămase de disputat și să luăm primele rămase în joc pentru a recupera din amenda primită”, a spus Lukács.
 

articol scris de Nicolae Mihalcea
 

22 Apr. 2009, 17:17 Seria 2
Pe aceeași temă