Locul 5, sărbătorit la Tărlungeni cu „pomana porcului” și plata restanțelor. Nicolae: „Să vină vacanța”

Marius ANGHEL 12 Dec. 2014, 12:29 Seria 2
Locul 5, sărbătorit la Tărlungeni cu

Cei de la Unirea Tărlungeni – jucători, conducerea tehnică și executivă, personalul administrativ – s-au adunat joi la stadion, la „pomana porcului”, petrecere tradițională la clubul brașovean care are loc în fiecare an, înaintea vacanței de iarnă. Liviu Nicolae și compania au chefuit după o primă parte a campionatului în care au avut evoluții apreciate și s-au clasat pe un loc cinci ce la începutul sezonului părea destul de greu de atins.

Înaintea startului petrecerii, jucătorii au avut o ședință cu cei din conducere, care se pare că a fost una plăcută în condițiile în care fotbaliștii și-au încasat salariile. „Sunt fericit că după un tur foarte greu am reușit să ne clasăm în primele locuri din această serie. Să vină vacanța!” a declarat, pentru monitorulexpres.ro, Liviu Nicolae, căpitanul Unirii.

Antrenorul Dan Bona a spus că echipa se află în grafic după prima parte a campionatului. „Era normal să petrecem la finalul unui tur de campionat extrem de greu. Chiar dacă mulți nu credeau, iată că am avut un sezon extraordinar, iar meritul este al acestor jucători. Suntem pe drumul cel bun și sperăm să continuăm tot așa și anul viitor. Acum ne gândim la vacanță, una binevenită după un sezon obositor din toate punctele de vedere”, a spus Bona, care i-a anunțat pe jucători că vor avea vacanță până pe 13 ianuarie.

Foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 12 Dec. 2014, 12:29 Seria 2
Pe aceeași temă