Licența îi pune din nou probleme lui Mirel Rădoi. Fostul stelist a refuzat oferta de a prelua pe FC Brașov. „Nu am cum să-l ajut și mă doare sufletul”

Marius ANGHEL 06 Jan. 2016, 14:10 Seria 2
Licența îi pune din nou probleme lui Mirel Rădoi.** Fostul stelist a refuzat oferta de a prelua pe FC Brașov.

FC Brașov nu va ataca promovarea cu Mirel Rădoi pe bancă, însă nu o va face nici cu actualul antrenor, Adrian Szabo. Monitorul Expres informează că fostul stelist i-a anunțat astăzi pe conducătorii clubului „stegar” că refuză oferta de a prelua funcția de manager general, deoarece nu va putea să stea la marginea terenului. Lipsa licenței îl ține în continuare departe pe Rădoi de cariera de antrenor.

Romeo Pașcu, președintele de onoare al FC Brașov, a avut două întâlniri cu Mirel Rădoi în speranța că îl va convinge să vină la echipa din Liga 2, ultima dintre ele chiar marți seară, după ce inițial a fost la FRF pentru a se interesa în ce condiții fostul stelist poate lua loc pe banca tehnică. Negocierile nu au fost blocate de latura finaciară, ci de problema licenței de antrenor, care i-a dat bătaie de cap lui Rădoi și în scurtul mandat la Steaua.

„Mirel Rădoi este în aceeași situație ca la Steaua. I-am și explicat lui Romeo Pașcu care este situația și că nu putem să-i dăm derogare nici în Liga a 2-a. Chiar nu am cum să-l ajut pe Rădoi și mă doare sufletul, dar acesta este regulamentul”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Dan Apolzan, directorul Școlii de Antrenori din cadrul FRF.

În aceste condiții, oficialii lui FC Brașov vor continua negocierile și cu alți antrenori, principalul favorit în acest moment pentru a-l înlocui pe Adrian Szabo fiind Cornel Țălnar, dar nu ar fi exclusă nicio variantă surpriză. „Luni la reunirea echipei vom avea un nou antrenor”, a spus Vasile Dochița, președintele lui FC Brașov.

FC Brașov se clasează după 18 etape pe locul 5 în Seria a II-a, cu 31 de puncte, cu patru mai puține față de liderul FCM Baia Mare.

Marius ANGHEL 06 Jan. 2016, 14:10 Seria 2
Pe aceeași temă