Liberty își păstrează jucătorii

30 Jan. 2009, 19:53 Seria 2
Liberty** își păstrează jucătorii

După ce mai multe televiziuni au anunțat joi seară că trei jucători de la Liberty s-au transferat, conducerea clubului a dezmințit această informație.

Astfel, golgheterul lui Liberty, Cristian Bud, a ajuns încă de marți la Napoli, iar după câteva discuții cu conducerea clubului de Serie C1, Juve Stabia, Cristi s-a îndreptat spre cantonamentul echipei cu intenția de a semna un contract cu gruparea italiană, cel puțin până la finele acestui sezon. Însă negocierile nu s-au finalizat

„Exista posibilitatea ca înțelegerea dintre Stabia și Cristi Bud să fie parafată, dar transferul a căzut joi seară. Azi (n.r. vineri), jucătorul a pornit spre casă”, a declarat vineri Cătălin Sărmășan, vicepreședintele CF Liberty, aflat cu echipa în Ungaria.

Tot presa centrală le atribuia certificate de câini roșii lui Alexandru Florean și lui Andrei Coroian, doi dintre cei mai talentați juniori ai lui Liberty.

Alexandru Florean, un junior tenace, care la 14 ani juca titular în liga secundă, a evoluat în tur la Brescia (primavera), iar Dinamo vorbește despre el în termeni laudativi. La fel ca în cazul lui Coroian, nu se pune, însă, problema unui transfer.

Vineri dimineață, Florean se afla în cantonament alături de Liberty și acolo va rămâne, după cum spun oficialii clubului salontan.

„Florean se pregătește de amicalul cu Nyiregyhaza. Nu știu de unde au plecat aceste zvonuri despre el și Coroian la Dinamo”, a mai adăugat Cătălin Sărmășan.

Tot la capitolul supoziții rămâne și faptul că fostul atacant al lui Liberty, titular în echipa de tineret a Ungariei, Bajner Balint, ar putea ajunge la Dinamo. Bajner a evoluat în ultimul sezon la West Ham United, la echipa de tineret, iar în virtutea relațiilor de prietenie dintre Marius Vizer și Cristi Borcea, jucătorul are toate șansele să fie transferat în curtea lui Dinamo.

De precizat că vineri, Liberty va juca de la ora 15:00,ora României, amicalul cu Nyiregyhaza, după care echipa salontană se va întoarce în țară.

www.bihoreanul.ro

30 Jan. 2009, 19:53 Seria 2
Pe aceeași temă