„Lanterna roșie” speră să o bată pe FC Argeș: „Sper să trecem peste pasa asta”

Marius ANGHEL 20 Nov. 2012, 15:13 Seria 2

FC Olt Slatina este în criză. Succesul cu FC Maramureș rămâne singurul în actualul sezon. Pe lângă imposibilitatea obținerii unei victorii în mandatul tehnicianului Corneliu Papură, slătinenii nu reușesc nici măcar să înscrie, înregistrând al patrulea meci consecutiv fără gol marcat.

Situație dificilă pentru FC Olt Slatina, care se afundă în subsolul clasamentului de la un meci la altul. Speranțele obținerii unei victoriii erau legate de meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, adversar mai accesibil, dat fiind faptul că în ultimele două etape slătinenii întâlnesc FC Argeș și FCM Târgu Mureș. Căpitan de echipă în meciul precedent, Gabriel Velcovici nu își poate explica parcursul slab.

„Nu am mai câștigat de foarte mult timp, dar asta este, nu pot să-mi explic, nu știe nimeni, dacă ar ști cineva de ce, am face acel lucru. Avem posesie, am dominat cu Corona Brașov, cu Damila, dar am luat bătaie. Sper să trecem peste pasa asta, să ieșim din subsolul clasamentului”, a declarat fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Velcovici.

„Sper ca oamenii să nu mai facă cum au făcut la ultimul meci”

Apostrofați în meciul cu Luceafărul Oradea, după remiza albă înregistrată, jucătorii cer suporterilor să fie mai indulgenți. Căpitanul grupării FC Olt Slatina, Gabriel Velvocici, crede că moralul jucătorilor tineri poate fi afectat din cauza ostilităților din tribune.

„Ne dorim victoria cu FC Argeș, sperăm să vină cât mai mulți oameni la stadion, dar totodată sper să nu mai facă cum au făcut la ultimul meci, eu fiind pe bancă e neplăcut să-i auzi cum zbiară la colegii mei, nu au răbdare cu ei. Până la urmă, dacă ne uităm bine, majoritatea din echipă sunt copii, cu excepția a trei, patru inși”, a mai spus purtătorul banderolei de căpitan.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 20 Nov. 2012, 15:13 Seria 2
Pe aceeași temă