„La Arad te simți fotbalist”

15 Jan. 2012, 14:28 Seria 2
„La Arad** te simți fotbalist

Atacantul venit liber de contract de la Arieșul Turda a debutat într-un meci amical pentru gruparea arădeană. Cătălin Bucur nu a punctat în disputa cu CS Vladimirescu, ratând o ocazie mare în repriza secundă, când a nimerit bara cu un șut din 8 metri. Atacantul este unul dintre fotbaliștii care au înscris aproape de fiecare dată când a evoluat împotriva Bătrânei Doamne, el având șase goluri la activ în poarta arădenilor, trei pentru FC Bihor și trei pentru Turda.

„Am semnat contractul cu UTA, totul este în regulă. Sper să mă revanșez în fața suporterilor arădeni pentru neplăcerile provocate în trecut și să înscriu cât mai multe goluri în acest retur. Asta e viața de fotbalist, eu mi-am făcut cât de bine am putut datoria pentru echipa la care eram, de aceea am marcat atâtea goluri”
, a declarat Bucur.

Acesta a fost pe punctul de a semna cu UTA și în vară: „Nu am putut să vin atunci pentru că mi-am dat cuvântul celor de la Turda că voi rămâne acolo și fiind un om de onoare am făcut acest lucru”. Bucur este văzut ca o soluție pentru ofensiva șubredă a UTA-ei, mai ales după plecarea lui Octavian Drăghici.

„Nu cred că echipa arădeană a suferit la capitolul atacanți, am urmărit aproape toate jocurile din tur și a avut ghinion la unele dispute. Au fost meciuri ce s-au pierdut datorită unei mici neatenții. Sper să ajung și eu în prima ligă să joc cu UTA, știu ce e acolo, te simți fotbalist. De fapt, la Arad te simți fotbalist, chiar dacă este liga a doua, e o atmosferă foarte bună aici”, a încheiat Bucur.

sursa: Sport Arad

15 Jan. 2012, 14:28 Seria 2
Pe aceeași temă