„La Arad mi se dă încredere și fac tot posibilul să o răsplătesc”

30 Mar. 2012, 14:13 Seria 2

La fel ca la precedenta „aventură” în tricoul „Bătrânei Doamne”, George Neagu se dovedește un jucător foarte important în angrenajul echipei. Fundașul de bandă stânga nu a reușit să se impună în Liga 1 la Pandurii Târgu Jiu și CS Mioveni, dar UTA îi vine ca o mănușă.

„Diferența este că la Arad mi se dă încredere și e normal să fac tot posibilul să o răsplătesc. Încerc să dau totul la antrenamente și jocuri, iar dacă echipa câștigă sunt cel mai mulțumit”, spune utistul.

Acesta mai spune că se simte bine în tandem cu Gabi Siminic pe banda stângă a Campioanei Provinciei. „Ne completăm excelent. Când atacă el, îl acopăr eu în defensivă și invers. Eu joc mijlocaș, el fundaș, dar putem schimba oricând posturile în timpul meciului. Sperăm să fim unul dintre punctele tari ale echipei, deși, cel puțin eu, dar și Gabi, cred, ne simțim bine și lângă alți fotbaliști din lot care pot evolua pe stânga”, a adăugat Neagu.

Roland Nagy a ținut să precizeze că atât George Neagu, cât și Bogdan Mara, dar și alți fotbaliști din lot și-au câștigat prin atitudine și seriozitate încrederea de care a vorbit fundașul de bandă. „Ambii au concepție sănătoasă despre fotbal, dau totul la antrenamente și jocuri, sunt un exemplu pentru ceilalți jucători. Se vede că ei au venit pentru a face performanță la UTA, ambii conștientizează exact că joacă la Campioana Provinciei, iar acest lucru presupune o revenire rapidă în Liga 1. Așa că, Neagu și alții și-au câștigat încrederea noastră, a antrenorilor, aceasta nu a venit așa, pur simplu”, a afirmat antrenorul principal al „textiliștilor”.

Sursa: Sport Arad

30 Mar. 2012, 14:13 Seria 2
Pe aceeași temă