Kovacevic, binevoitor cu Marțian și UTA

Marius ANGHEL 26 Jul. 2013, 15:29 Seria 2
Kovacevic,** binevoitor cu Marțian și UTA

Călătoria în Franța pentru salvarea „Bătrânei Doamne” a început cu o mică satisfacție pentru Adrian Marțian. Miercuri seara, acesta a asistat la amicalul dintre Nimes și Ajaccio, încheiat cu scorul de 1-1. La finalul partidei, finanțatorul „alb-roșiilor” s-a revăzut cu Nenad Kovacevic, care îmbracă acum tricoul celor de la Nimes și care l-ar fi întâmpinat cu multă căldură pe clujean.

„Ne-am salutat ca doi vechi prieteni și am discutat puțin de UTA. Kovacevic chiar mi-a spus că va ajuta și el într-un fel clubul, renunțând la jumătate din banii pe care îi mai are de încasat de la Arad. E un băiat de mare caracter, păcat că l-am pierdut”, a spus Marțian.

Omul de afaceri clujean mai susține și că parteneriatul cu Ajaccio, respectiv cu președintele corsicanilor, Alain Orsoni, rămâne în picioare, însă a dat de înțeles că banii vor mai întârzia puțin în conturile clubului din Calea Aurel Vlaicu. „Nu am venit în plimbare în Franța, vreau să bat în cuie această colaborare. Mi s-a promis ajutor financiar, dar și cu jucători, rămâne de văzut când vom beneficia exact de acesta. Însă, un lucru este sigur. Nu 100%, ci 200% facem treabă la UTA. I-am spus și lui Giovanni să mai obțină o amânare a achitării restanțelor la Finanțe, iar treptat o să începem să plătim salariile restante ale jucătorilor și antrenorilor”, a precizat Marțian, care mai stă încă trei-patru zile în Franța lângă prietenul său Adi Mutu, care se confruntă cu o accidentare și nu poate evolua în amicale alături de colegii săi de la Ajaccio.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 26 Jul. 2013, 15:29 Seria 2
Pe aceeași temă