„Killer-ul” Olimpiei revine la locul faptei: „Sper să-mi trec din nou numele pe lista marcatorilor”

Marius ANGHEL 09 Apr. 2015, 17:41 Seria 2

Olimpia Satu Mare primește în Vinerea Mare vizita singurei echipe care a reușit în acest sezon să-i ia toate punctele în meciul de pe teren propriu. FC Olt se întoarce la locul faptei la aproximativ trei săptămâni distanță și vrea să dea din nou lovitura. Cel puțin așa susține marcatorul golului egalizator de atunci, Marius Curtuiuș. Atacantul și-a readus formația în joc imediat după pauză, iar Florin Ștefan a înscris golul victoriei cu două minute înainte de terminarea timpului regulamentar.

FC Olt e pe cai mari în 2015, a urcat pe locul doi în play-off-ul Seriei a II-a și are speranța unei noi victorii la Satu Mare. Cele trei puncte ar fi obligatorii pentru menținerea pe aceeași poziție și pentru a ține aproape de liderul ACS Poli, aflat la opt puncte distanță.

„Vom merge la Satu Mare și vom avea un meci foarte greu. Sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte. În partida disputată în urmă cu puțin timp am reușit să marchez și sper să îmi trec din nou numele pe lista marcatorilor. Până la urma, nu contează foarte mult cine înscrie, ci echipa să se întoarcă neînvinsă și să obțină toate cele trei puncte puse în joc. După victoria de acasă cu Unirea Tărlungeni am urcat pe poziția secundă, însă luăm meciurile pas cu pas. Vom vedea la finalul campionatului unde ne situăm și la ce putem să sperăm. Cert este că în primul rând trebuie să ne apărăm locul doi și apoi să vedem dacă se poate mai mult. Am auzit că oficialii clubului se gândesc să depună dosarul de licențiere, iar dacă ei se gândesc la mai mult și noi trebuie să gândim la fel. De aceea jucăm, vrem să batem tot și vom vedea apoi unde ne clasăm. Suntem la opt puncte de cei de la Timișoara. Avem două deplasări dificile, la Satu Mare și Reșița. Echipa joacă bine, este pe un trend ascendent, lucru care l-au dovedit și ultimele rezultate. Vrem să practicăm un fotbal plăcut și în același timp să luăm și puncte, până la urmă acest lucru este cel mai important”, a afirmat, citat de Gazeta Nouă, Marius Curtuiuș.

Curtuiuș este al doilea golgheter al echipei oltene, după Bobi Verdeș (6 goluri), însă la egalitate cu alți doi coechipieri, Ștefan Blănaru și Vasile Gheorghe (toți trei cu câte 4 goluri).

În precedentele două întâlniri din acest campionat dintre Olimpia Satu Mare și FC Olt, slătinenii s-au impus de fiecare dată cu același scor, 2-1. În tur au marcat Leucuță (50), V. Gheorghe (76), respectiv Gligor (51 – autogol), iar în retur au înscris Bg. Faur (41), respectiv Curtuiuș (49) și Fl. Ștefan (88).

Înainte desfășurării etapei a 2-a a play-off-ului, Olimpia e pe locul 6, ultimul, și are 25 de puncte, iar FC Olt e pe locul 2 și are 37 de puncte. Din serie mai fac parte ACS Poli (locul 1 cu 45 de puncte), Metalul Reșița (3 cu 37), Unirea Tărlungeni (4 cu 33) și CS Mioveni (5 cu 33).

Foto: Adam KISS

Marius ANGHEL 09 Apr. 2015, 17:41 Seria 2
Pe aceeași temă