Jucătorii Metalului nu se lasă păcăliți. Au lipsit de la antrenament și sunt susținuți de galeriei: „Salarii nu, masă nu, din ce să trăiască cei care își rup picioarele pe teren?”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 12:30 Seria 2
Jucătorii Metalului nu se lasă păcăliți. Au lipsit de la antrenament și sunt susținuți de galeriei:**

Jucătorii echipei Metalul Reșița au pus din nou piciorul în prag după ce săptămâna trecută au renunțat la grevă. Deși lucrurile păreau să intre pe un făgaș normal mai ales prin anunțata implicare a Consiliului Județean Caraș-Severin la Metalul, fotbaliștii nu au simțit deloc că lucrurile se îmbunătățesc. Cu buzunarele goale, aceștia nu s-au prezentat ieri la Reșița după ce în weekend au avut liber. Astăzi, Zimmermann și compania sunt așteptați la echipă măcar pentru a discuta cu „principalul” Daniel Oprița.

Conform unor apropiați ai clubului reșițean există restanțe de trei-patru luni către jucători. Mai mult, aceștia nu au beneficiat de condițiile specifice unei divizionare secunde cu pretenții. Jucătorii nu avut parte nici de alimentație, iar fostul internațional Dorinel Munteanu i-a ajutat în acest sens în perioada cantonamentului.

Mai mult, Metalul ar avea mai multe datorii către terți. Ieri dimineața jucătorii aveau antrenament, dar nimeni nu s-a prezentat. Astăzi, antrenorul principal Daniel Oprița a insistat să vorbească cu jucătorii și cel puțin o parte din aceștia sunt așteptați în Valea Domanului pentru a dezamorsa situația.

Președintele Cătălin Rufă a spus că nu poate oferi în acest moment informații și se așteaptă ca la această oră jucătorii să fie la antrenament sub comanda lui Oprița.

Gușcă trage un semnal de alarmă

Situația echipei i-a alertat pe membrii Guardiei Rosso-Nera. „Astăzi echipa noastră nu s-a prezentat la antrenament. De ce? Salariile nu au fost achitate de 3-4 luni. Salarii nu, masă nu, din ce să trăiască cei care își rup picioarele pe teren?”, a scris, ieri, Marcel Gușcă, liderul ultrașilor, pe pagina sa de Facebook. Mesajul său a fost întâmpinat cu reacții negative la adresa patronului Cătălin Rufă.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 12:30 Seria 2
Pe aceeași temă