Jucătorii lui FC Olt sunt apți de joc, n-au avut probleme la vizita medicală

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 12:51 Seria 2
Jucătorii lui FC Olt sunt apți de joc,** n-au avut probleme la vizita medicală

Lotul grupării FC Olt Slatina a efectuat, miercuri, vizita medicală la Policlinica Sportivă Craiova. La controlul medical periodic au fost prezenți 26 de jucători, dintre care trei juniori ai clubului.

Potrivit spuselor directorului sportiv, Doru Alexe, nu au existat probleme medicale. „Au efectuat vizita medicală 26 de jucători, nu au fost probleme, toată lumea este aptă de joc”, a precizat oficialul clubului.

Slătinenii vor continua pregătirile în localitate până pe data de 24 februarie, când este programată plecarea în stagiul centralizat din stațiunea montană Poiana Brașov.

Lot: Andrei David, Anghelina, Bancu, Bordea, Bugiu, Bîră, Chircan, Cosic, Crușoveanu, Cuedan, Crăciun, Dima, Ene, Giurcă, Irimescu, Alex Marin, Perșinaru, Polgar, Petcuț, Pribac, Sălăjan, Ioan Șerban, Vîlcică, Quist, Slavu, Vlad Șerban.

Polgar: „Trebuie să ne fie greu acum, pentru a ne fi ușor în retur”

Jucătorii grupării FC Olt Slatina au intrat în linie dreaptă cu pregătirile, iar de săptămâna viitoare vor susține chiar și câte două antrenamente pe zi.

Mijlocașul divizionarei secunde, Norbert Polgar, se așteaptă la o perioadă dificilă, dar benefică pentru parcursul echipei în retur, care se anunță deloc ușor. „A fost o vacanță puțin mai lungă, intrăm treptat în antrenamente, am avut de urmat un program de pregătire și n-ar trebui să fie chiar atât de greu. Cantonamentul va fi dificil, va fi o perioadă pentru acumulări, dar trebuie să ne fie greu acum, pentru a ne fi ușor în retur. Nu vreau să mă gândesc că ne vom bate pentru a evita retrogradarea, părerea mea e că am putea termina în primele șapte echipe, trebuie să demonstrăm că acest tur a fost o greșeală, trebuie să ne recăpătăm încrederea, nu suntem echipa de ultimele locuri”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 12:51 Seria 2
Pe aceeași temă