Jucătorii de la Minerul încheie anul cu un banchet, dar și cu bani în buzunar

11 Dec. 2008, 11:19 Seria 2

Chiar dacă au avut un an greu jucătorii de la Minerul Lupeni nu vor fi ocoliți de Moș Crăciun. Conducerea clubului le-a organizat un banchet pentru joi seara, prilej cu care jucătorii vor încasa și prima de la ultima partidă câștigată, pe teren propriu, cu CFR Timișoara.

 

„Am făcut o analiză acestui final de tur și vom pune osul cu toții pentru a slava echipa de la retrogradare. Eu spun că ar trebui să lăsăm deoparte declarațiile pompoase și ar trebui să vorbim mai mult pe teren, acolo unde ne așteaptă un retur foarte greu”,a declarat președintele Consiliului de Administrație, Mircea Ciriperu.

 

Minerul Lupeni a terminat prima parte a campionatului pe un loc 15, iar oficialii clubului au anunțat modificări serioase în această iarnă.
După banchetul de joi, Minerul Lupeni se va reuni pe data de 12 ianuarie, la stadion. Oficialii i-au avertizat pe jucători că nu au voie să vină cu surplus de greutate.

 

„Programul de pregătire în mare este făcut. Echipa se va reuni pe data de 12 ianuarie. Jucătorii se vor pregăti la stadion vor face vizita medicală după care vor merge într-un stagiu de pregătire probabil într-o zonă montană”,a spus antrenorul secund Iosif Rus.

 

Articol scris de Loredana Juglea

11 Dec. 2008, 11:19 Seria 2
Pe aceeași temă