„Jucătorii au valoare, dar nu au atitudine!”

06 Apr. 2012, 14:19 Seria 2

Fostul internațional s-a aflat vineri dimineață la Târgoviște, pentru o ședință cu jucătorii și antrenorii Chindiei, după semieșecul cu Juventus Colentina, 1-1, care îndepărtează echipa Baciului de fruntea clasamentului.

„Am avut o discuție cu băieții. Nu rezultatul cu Juventus m-a deranjat în mod expres, ci modul cum am jucat. Nu am avut atitudine. Nu o să accept niciodată o manieră de abordare a unui meci așa cum s-a întâmplat miercuri. Pentru mine asta este cel mai important. Avem valoare, dacă apar rezultate negative asta trebuie să fie doar întâmplător”, a declarat Popescu.

„Mergem înainte, nu este un capăt de țară. Vom sta week-end-ul acesta, dar cu Vâlcea, acasă, sper să câștigăm și să avem o altă față. Lucrul care m-a bucurat cel mai mult a fost că oamenii au venit în număr foarte mare la stadion. Publicul are o atitudine impecabilă. De când am venit la Târgoviște, suporterii ne-au susținut extraordinar. Pe foarte puține stadioane am văzut fani civilizați și pozitivi ca pe .

A inaugurat baza de la Hagioaica!

Împreună cu președintele CJ Dâmbovița, Florin Popescu și cu primarul orașului Titu, Ilie Dinu, Gică Popescu a inaugurat noua bază sportivă de la Hagioaica, localitate situată la 30 de kilometri de Târgoviște. Complexul cuprinde deocamdată un stadion cu gazon natural, o tribună de 300 de locuri, toate pe scaune, dar și o clădire cu vestiare, birouri și chiar camere pentru jucători sau antrenori. După tăierea panglicii, a avut loc un meci demonstrativ între două grupe de juniori.

Articol și foto de Ionuț MARIN

06 Apr. 2012, 14:19 Seria 2
Pe aceeași temă