Joacă pe 3.000 de euro!

30 Apr. 2009, 15:53 Seria 2
Joacă pe 3.000 de euro!

Fotbaliștii lui Cosmin Bodea își vor umple buzunarele în cazul unei victorii cu “U” Cluj. Dacă însă nu vor izbuti mai mult de o remiză, “portocaliii” nu vor vedea niciun ban.

 

După eșecul de la Deva, furioși la culme, oficialii lui FCM Tg. Mureș au pus într-un pachet primele pentru partidele cu Mechel, Drobeta și Universitatea Cluj, apoi le-au transmis un mesaj jucătorilor lui Bodea.

 

“Faceți 9 puncte și vă vom da câte 3.000 de euro de căciulă! În caz contrar, nu veți primi niciun ban”, au spus șefii la ședința din vestiar. Oferta boșilor “portocalii” a rămas în picioare și după înfrângerea de la Vânju Mare, cu FC Drobeta, pusă de cei de la FCM în cârca arbitrilor.

 

“La Vânju Mare jucătorii au arătat devotament, au făcut totul pentru a obține victoria, dar nu s-a putut mai mult, din motive independente de ei. Dacă vom bate pe Universitatea, le vom da jucătorilor prima ca pentru 9 puncte. Ba, s-ar putea să le plătim mai mult decât le-am promis inițial, deoarece am auzit că s-ar putea să mai vină 1-2 sponsori lângă echipă în această săptămână”, a dezvăluit directorul executiv Horațiu Cioloboc. Nu la fel de darnici vor fi șefii lui FCM în cazul în care oamenii lui Bodea nu vor reuși să învingă echipa lui Dorinel Munteanu. “La egal, nu cred că le vom mai da niciun ban”, a admis Cioloboc.
 

Decizia este una normală. La Vânju Mare nu aveam cum să câștigăm, fiindcă am jucat 11 contra 14. Sper să ne concentrăm și să învingem Clujul
Cosmin Bodea, antrenor FCM Tg. Mureș
 

 

Ar fi bine să ne dea atâția bani. Cred că ar fi și o reparație morală pentru ce s-a întâmplat la Vânju Mare. Cea mai mare bucurie ar fi însă să promovăm
Sorin Gheju, atacant FCM Tg. Mureș

 

Cioloboc se teme de Munteanu

Directorul executiv al lui FCM Tg. Mureș crede că echipa lui va avea un meci foarte greu sâmbătă. “Din ce am văzut, Clujul joacă mai bine în deplasare. În plus, a revenit și Dorinel Munteanu și sunt sigur că vom avea un meci foarte greu, mai ales că și ei au mare foame de puncte”, a declarat Horațiu Cioloboc, fost jucător al lui “U”.
 

 

Târnăvean pierde tot returul

Din cauza unei accidentări, atacantul Călin Târnăvean a fost nevoit să se opereze la menisc și va rata astfel toate partidele care mai sunt de disputat în acest retur de campionat. La partida de sâmbătă, Cosmin Bodea nu va conta nici pe fundașul Adrian Gongolea, care a primit cartonaș roșu în meciul de la Vânju Mare cu FC Drobeta.
 

 

Luni vin banii pe Goga

Oficialii lui „U” au profitat de prezența bănățenilor la Cluj pentru a-i convinge să urgenteze virarea celei de-a treia rate din suma de transfer a lui Dorin Goga. „Au promis că luni o să ne intre banii. Sper să se țină de cuvânt”, a spus Teodor Pop. Cei 260.000 de euro ar urma să fie trecuți direct în contul datoriei către Traian Gherghișan.
 

 

 „Sisi” are ruptură musculară

Dorinel Munteanu are probleme în defensivă înaintea partidei cu FCM Târgu Mureș. Iuhas acuză o ruptură musculară suferită în timpul meciului cu Dacia și va sta pe tușă două săptămâni, iar căpitanul Szilagyi Zsolt s-a accidentat la antrenament. „Sisi” are și el o ruptură musculară, dar mai ușoară, și va rata doar meciul de la Târgu Mureș.
 

 

articol scris de Daniel LUP
 

30 Apr. 2009, 15:53 Seria 2
Pe aceeași temă