Ivănică vrea o victorie la Arad

01 Jun. 2012, 14:38 Seria 2
Ivănică vrea o victorie la Arad

FC Argeș va juca în această seară cu începere de la ora 20:00 pe terenul celor de la UTA Arad, într-o partidă contând pentru ultima etapă din Liga a II-a la fotbal. Piteștenii speră să încheie cu bine acest campionat și să obțină un rezultat pozitiv în această ultimă etapă a întrecerii. Dănuț Ivănică este omul care a dovedit că poate să fie cel mai periculos jucător din tabăra piteștenilor și speră să facă un joc bun și pe terenul echipei din Arad.

„Ne așteaptă un meci dificil pentru că vom întâlni una dintre echipele puternice pe teren propriu. La fel ca și noi și cei de la UTA se gândesc să termine cu bine acest campionat și să obțină trei puncte în ultima etapă a campionatului. Din câte am înțeles și cei de la UTA vor evolua cu mai mulți jucători pe care nu i-au văzut la treabă în acest campionat, dar chiar și așa există motivația de a obține un rezultat important și de a dovedi că poți să fii un jucător util echipei tale. Din partea mea, îmi doresc să fiu sănătos și să îmi pot ajuta echipa. Voi merge cu echipa la Arad și să văd dacă voi fi folosit pentru că am avut niște probleme la inghinali în această săptămână și nu m-am pregătit alături de echipă. Până la urmă sper ca totul să decurgă bine și noi să terminăm cu bine acest campionat”, a declarat Dănuț Ivănică.

„Mergem să învingem UTA!

FC Argeș va încerca astăzi să încheie cu un rezultat pozitiv un retur de campionat care altfel nu a adus prea multe motive de bucurie piteștenilor. Aceștia au suferit înfrângeri severe în finalul returului de campionat, ajungând să piardă la diferențe mari disputele cu FC Bihor, FC Olt sau Unirea Alba Iulia. Antrenorul secund al piteștenilor, Valentin Ivan, își dorește ca echipa să facă un joc mult mai bun de această dată și ca elevii lui să se întoarcă și cu un rezultat bun din confruntarea cu „Bătrâna Doamnă”.

„Vom merge la Arad tot pe mâna jucătorilor tineri pe care i-am folosit și în ultimele etape ale acestei ediții de campionat. Aceste jocuri au fost pentru ei o șansă pe care le-am acordat-o pentru a dovedi că merită în conti-nuare să rămână la FC Argeș. Nu era corect nici față de ei să venim la final și să spunem că nu știu ce jucător pleacă și el să ne spună că nu a avut nicio șansă să joace. Așa este corect, mai ales că erau me-ciuri care nu mai puteau să schimbe cu nimic pentru noi soarta campionatului. Vom avea jucători tineri pe teren, dar probabil că vor juca și Bazzi cu Botea. Mergem acolo să obținem un rezultat bun, vrem să învingem UTA, pentru că așa am termina și noi campionatul cu fruntea sus. O să încercăm să facem un joc cât mai bun, mai ales că este o ultimă șansă pentru anumiți jucători să demonstreze că ne putem baza pe serviciile lor și în sezonul viitor”, a declarat Valentin Ivan, antrenorul secund al echipei FC Argeș.

Antrenamente și săptămâna viitoare

FC Argeș va juca în această seară cu începere de la ora 20:00 ultima partidă a acestui sezon competițional. Argeșenii se vor deplasa la Arad, acolo unde îi vor înfrunta pe cei de la UTA. Piteștenii vor avea de înfruntat una dintre echipele cu poftă de gol în acest sezon și una dintre cele mai complete în jocurile de pe teren propriu. În ciuda faptului că meciul de la Arad este ultimul, alb-violeții nu vor intra în vacanță și mai vor avea de așteptat până să se bucure de zilele libere.

„Este adevărat că acesta este ultimul meci al campionatului, dar foarte probabil că nu se va intra în vacanță imediat după finalul acestei partide. Se pare că vom mai efectua câteva antrenamente până la plecarea în vacanță, dar chiar și așa o să le dăm două sau trei zile libere după jocul cu UTA. O să mai facem câteva antrenamente și săptămâna viitoare după care va veni vacanța. În acea perioadă o să stabilim și noi ce vom face și care vor fi jucătorii pe care ne vom baza în viitoarea stagiune”, a mai spus Valentin Ivan.

Sursa: FC Argeș

01 Jun. 2012, 14:38 Seria 2
Pe aceeași temă