Italieni neserioși! Unirea o va reclama pe Empoli la FIFA

04 Dec. 2011, 13:08 Seria 2
Italieni neserioși!** Unirea o va reclama pe Empoli la FIFA

Deși au promis că vor da 50.000 de euro, jumătate din suma cuvenită pentru transferul lui Fabian Himcinschi, italienii de la Empoli nu s-au ținut de cuvânt. Astfel, uniriștii sunt decisi sa reclame cazul la FIFA.

„Am sistat orice discuții cu cei de la Empoli. S-au dovedit total neserioși și au încercat la nesfârșit să tărăgăneze virarea banilor. După ce se părea că ne-am înțeles, iar s-au sucit și au propus o altă reeșalonare a datoriei. Ne-au încurcat teribil de mult, ne bazam pe respectivii bani pentru a stinge din litigii și a vira jucătorilor anumite drepturi scadente”, a declarat Mihai Dăscălescu, președintele executiv al Unirii.

În vârstă de 17 ani, atacantul Fabian Himcinschi s-a transferat la echipa din Peninsula în luna iulie, iar peninsularii au amânat în repetate rânduri plata tranzacției, cifrată la 105.000 euro.

Să mai adaugăm că diriguitorii albaiulieni au apelat la soluții de avarie (rată din drepturile TV și bani de la acționari) pentru a evita scadența memorilor lui Cernea și Kanyuka, un total de 15.400 euro virați în conturile celor doi echipieri din stagiunea 2009-2010. „Ivan, Spătaru și Câmpeanu își vor primiii banii restanți când le va veni rândul”, a mai declarat oficialul unirist.

Articol scris de Lucian DANCIU

04 Dec. 2011, 13:08 Seria 2
Pe aceeași temă