Iordănescu rămâne: „Anunțasem că plec, dar nu o pot face acum, în momentele dificile”

Liga2.ro 22 Sep. 2013, 11:44 Seria 2
Iordănescu rămâne:

Edi Iordănescu confirmă prosport.ro și recunoaște că a fost pe punctul de a renunța la contractul cu ASA Tg. Mureș după jocul de ieri, cu Olimpia Satu Mare.

Domnule Iordănescu, avem informații cum că v-ați gândit să renunțați la postul de antrenor chiar ieri. Care sunt motivele?

Este adevărată informația care a apărut la dumneavoastră în dimineața de dinaintea jocului, însă ceea ce nu se știe este că decizia avea la bază o problemă din planul personal, problemă pe care nu doresc să o mediatizez. Nu are legătură cu echipa sau cu condițiile de la Tg. Mureș, condiții care sunt foarte bune.

În ce relații sunteți cu oamenii din conducerea celor de la ASA?

Relația mea cu domnul Maior este una cu adevărat specială și chiar țin să îi mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordate. Este un om care iubește enorm echipa și își dorește foarte tare pentru suporterii mureșeni să o readucă în Liga I. De relația cu președintele Stanciu nu are rost să mai vorbim. Este omul alături de care am venit și este un profesionist în ceea ce face.

A contat rezultatul partidei cu Olimpia în luarea unei decizii?

Îmi anunțasem colaboratorii înainte de meci că sper într-un rezultat pozitiv pentru a lăsa echipa pe locurile 1 sau 2 și apoi, din păcate, trebuia să renunț. E o muncă pe care am luat-o de la zero și necesită timp pentru a construi o echipă, mai ales cu mediea de vârstă extrem de redusă pe care o avem. Din păcate, meciul s-a terminat cu o înfrângere total nemeritată venită în minutul 87, pe o dominare teritorială a noastră în repriza a doua, la practic singura șansă reală a Olimpiei, echipă pe care chiar o felicit pentru determinare. Mi-a fost însă extrem de greu să îmi ajut echipa din tribuna în care am stat din pricina suspendării și sper pe viitor să nu mai ajung acolo.

Vorbiți despre viitor, înseamnă că rămâneți la echipă.
Această înfrângere mă forțează să schimb macazul, sunt un luptător și nu plec în momentele dificile. Am decis să pun în plan secund orice altă problemă, chiar și familia, și să rămân să continui ce am început. Voi renunța când echipa va fi în Liga I și nu mai devreme de atunci, cel puțin asta îmi propun. Sunt tânăr, la început de carieră, am multe de demonstrat și nu pot începe prin a renunța la greu.

articol scris de Mirela APOSTOL

Liga2.ro 22 Sep. 2013, 11:44 Seria 2
Pe aceeași temă