Ionuț Vreme are planuri mari la FC Argeș: „Vreau să fiu titularul echipei”

17 Aug. 2012, 10:58 Seria 2
Ionuț Vreme are planuri mari la FC Argeș:** „Vreau să fiu titularul echipei

Ionuț Vreme a sosit în această vară la FC Argeș, iar tânărul portar pare să fie o opțiune foarte serioasă pentru a ocupa un post de titular în echipa antrenată de Viorel Dumitrescu.

Acesta își dorește să fie titular în noul sezon și spune că nu se teme de concurență. „Nu pot afirma că mă tem de concurență. Dacă mă temeam de acest lucru nu mai veneam la FC Argeș sau nu mă mai apucam de fotbal. Mă simt foarte bine la echipă și mă simt foarte încrezător în șansele mele să pot apăra poarta echipei. Eu cred că fiecare dintre noi doi va avea o șansă să demonstreze valoarea. Nu va fi un portar care să apere din prima până în ultima etapă. Chiar dacă voi începe rezervă, mă voi antrena tot mai bine și voi încerca să demonstrez donmnului antrenor că se poate baza pe mine. Eu mă înțeleg foarte bine și cu Flavius și am înțeles că doar prin concurență poate crește valoarea unuia dintre noi”, a declarat portarul pentru fcarges.ro.

Jucătorii așteaptă cu interes vestea mutării echipei în Seria I

Cu sufletul la gură așteaptă în această zi și jucătorii clubului piteștean. Marian Botea fotbalistul echipei FC Argeș spune că nu face un mare caz dintr-o eventuală mutare în prima serie, dar că nu ar fi deloc un lucru rău. „Nu pot să spun că nu ar fi un lucru rău să ne mutăm în prima serie, dar în același timp nu trebuie să facem un mare caz din acest lucru. Noi trebuie să ne gândim la jocurile noastre, dar dacă este să privim peste cele două serii putem să afirmăm cu încredere că prima serie este una mai puțin valorică decât seria a doua. În seria a doua sunt mai mult echipe puternice, așa că orie joc pe care îl vom avea de disputat va fi unul mult mai greu. Așteptăm și noi să se clarifice lucrurile în acest sens”, a declarat Botea pentru site-ul oficial al echipei FC Argeș.

17 Aug. 2012, 10:58 Seria 2
Pe aceeași temă