„Ionuț Chirilă este un pervers”

Laurentiu Muscalu 04 Nov. 2008, 14:18 Seria 2
„Ionuț Chirilă este un pervers

Florin Hidișan a declanșat un atac dur împotriva antrenorului de la UTA Arad, Ionuț Chirilă, despre care spune că este un personaj mai mult decât dubios.

Mijlocașul de la UTA Arad susține că Ionuț Chirilă a încercat să-l termine ca jucător din momentul în care acesta a refuzat să fie reprezentat la un eventual transfer de către tehnicianul arădenilor.

„Este un om pervers. Lipsit de caracter. În vară, când a venit la Arad, mi-a spus că sunt un jucător foarte bun, dar ar fi bine ca eu să fiu reprezentat de el la transferuri. Mi-a spus clar că își va lua comision la transferul meu, dar nu îmi va părea rău pentru că mă va duce la o echipă mare. Asta mi-a spus. Spunea că îmi face nu știu ce salariu, dar că va lua și el un comision și de acolo. Nu numai din transfer. Nu am mai întâlnit un asemenea om în viața mea. Mi-a mai spus că va vorbi el cu un impresar francez și mă va vinde pe o sumă mult mai mare decât se oferea pe mine în vară: 350.000 de euro. I-am spus că nu sunt o legumă sau o sacoșă cu cartofi pentru a fi vândut așa cum vrea el. Eu sunt reprezentat de Adrian Ilie și nu am să rup înțelegerea cu el, doar pentru că vrea Ionuț Chirilă. Ionuț Chirilă a luat foc atunci. Mi-a spus că mă va distruge și că nu voi mai putea juca fotbal în România”, a spus Hidișan, care este convins că UTA Arad va avea mult de suferit de pe urma colaborării cu Ionuț Chirilă, pentru că el își vede doar interesul propriu:

„Ionuț Chirilă nu are nicio treabă cu UTA Arad. El nu știe cum să facă bani pentru interesul propriu. În vară am avut oferte clare de la Dinamo, Poli Timișoara, Pandurii Târgu Jiu și FC Vaslui, dar nu m-a lăsat să plec pentru că era convins că voi fi păcălit de el. Nu sun sclavul lui Ionuț Chirilă. Mai sunt și alți jucători de la UTA care au fost călcați în picioare de Chirilă, dar lor le e teamă să vorbească. Nu vreau nimic altceva decât să se poarte corect cu mine. Vrea să mă umilească tot timpul".

”Ionuț Chirilă se crede Napoleon”

În luna decembrie a acestui an, Florin Hidișan va intra în ultimele șase luni de contract cu UTA Arad și, conform regulamentelor, va putea să semneze cu orice alt club care se va arăta interesat de serviciile sale. „Îmi spune tot timpul că o să am mari probleme dacă nu o să fac ce spune el. Cică el este Napoleon și nu pierde niciun război cu nimeni. Nu pot să cred că în anul 2008 se întâmplă așa ceva. Nu mi s-a transmis nimic. Nici să merg la antrenamente cu echipa de juniori, nici ce să fac. Doar că nu pot intra în stadion. Mulțumesc orașului și publicului că sunt alături de mine. Am primit multe telefoane de încurajare. Am suportat prea mult jignirile lui Ionuț Chirilă. Nu am spus nimic, sperând că voi juca din nou. Dar așa nu se mai poate. Este un om de o răutate ieșită din comun", a încheiat Hidișan.

Laurentiu Muscalu 04 Nov. 2008, 14:18 Seria 2
Pe aceeași temă