Ionuț Badea: „Vreau să câștig fiecare meci!”

23 Aug. 2009, 14:37 Seria 2
Ionuț Badea:**

Chiar dacă este duminică, jucătorii alb-violeți au fost chemați de Ionuț Badea la antrenament. Gruparea din Trivale va juca marți cu în Cupa Romîniei cu Electrosid Titu, iar tehnicianul alb-violet vrea să reușească o nouă victorie.
 

Chiar dacă au câștigat doar cu 1-0 meciul cu Drobeta, antrenorul Ionuț badea a declarat că este mulțimit de jocul făcut de elevii săi: “În ideea in care noi am pierdut prima etapă aveam mare nevoie de aceste puncte, la fel cum avem nevoie de fiecare meci să-l abordăm la victorie pentru a ne atinge obiectivul. Este un merit al jucătorilor pe care vreau să-i felicit pentru dăruirea de care au dat dovadă s-au autodepășit în unele momente în condițiile unui teren care ne-a împiedicat să ne exprimăm la adevărata valoare, dar poate și echipa adversă a suferit din același punct de vedere”, a declarat Ionuț Badea.
 

 

După victoria de ieri din fața celor de la Drobeta Turnu Severin, jucătorii alb-violeți se pregătesc pentru partida din Cupa României de la Titu, unde vor o nouă victorie. Antrenorul Ionuț Badea a anunțat că în meciul cu Electrosid va apela și la jucători care au evoluat mai puțin în acest început de campionat dar și la jucători de la echipa a doua a clubului : “Fiecare meci reprezintă un obiectiv, vreau să cîștig fiecare meci împreună cu echipa. Este important să folosesc și ceilalți jucători pentru a vedea dacă au înțeles acele principii de apărare și de atac de care avem nevoie astfel încât indiferent ce jucător va intra în teren să poată să intre fără a avea probleme în teren. Vor fi și jucători de la echipa a doua pe care vreau să-i văd, după cum se știe aceste două echipe ale noastre a doua și a treia ne dau jucători în primele zile de început ale săptămînii, luni, marți și miercuri.”, a declarat tehnicianul alb-violeților.
 

 

Meciul Electrosid Titu – FC Argeș se va disputa marți de la ora 17:30 și va fi transmis în direct de Sport.RO.
 

 

Articol scris de Andrei Zevedei

 

23 Aug. 2009, 14:37 Seria 2
Pe aceeași temă