Ionescu și Marius Ion au scăpat de amenzi! Vezi ce sancțiuni a stabilit conducerea

28 Sep. 2011, 17:42 Seria 2
Ionescu și Marius Ion au scăpat de amenzi!** Vezi ce sancțiuni a stabilit conducerea

Fotbaliștii lui FC Argeș, Marius Ion și Octavian Ionescu, nu vor mai fi amendați de conducerea clubului pentru cele două cartonașe roșii încasate la meciul de săptămâna trecută din deplasare cu Juventus București. Deși imediat după terminarea partidei administratorul alb-violeților, Cătălin Barbu, anunțase că îi va sancționa pe cei doi, oficialul argeșean s-a răzgândit.

Cătălin Barbu și antrenorul Viorel Dumitrescu au stabilit un regulament de ordine interioară care prevede sancțiuni drastice pentru jucătorii care încasează aiurea cartonașe galbene și roșii. Conducătorul grupării din Trivale spune că acest regulament va intra în vigoare începând cu meciul de sâmbătă cu Arieșul Turda.

„Dacă un fotbalist încasează din vina lui un cartonaș galben, va fi amendat cu 300 de lei, iar în eventualitatea în care echipa câștigă acel joc, nu va mai încasa prima de victorie, conform noului regulament de ordine interioară. Pentru primirea a doua cartonașe galbene din proprie greșeală, un fotbalist va fi amendat cu 500 de lei. Pentru un cartonaș roșu primit gratuit, amenda este de 500 de lei și nici primă nu va lua. Dacă echipa pierde meciul respectiv, jucătorul va lua o amendă de 1.000 de lei și nici de primă nu va beneficia. Banii vor fi reținuți din salariu. I-am iertat pe Marius Ion și Ionescu pentru cele două roșii încasate la meciul cu Juventus, însă de acum încolo nu vom mai ierta pe nimeni”, a spus Cătălin Barbu.

1.000 de lei prima de victorie

Pentru victoria de sâmbătă din deplasarea de la Juventus București, fiecare jucător alb-violet va primi cîte 1.000 de lei. Un succes obținut pe propriul teren este recompensat de conducerea clubului cu 500 de lei. La meciurile cu echipele care se luptă pentru promovare, alb-violeții beneficiază de bonusuri și pot câștiga chiar și 2.000 de lei la o partidă. Administratorul Cătălin Barbu susține că jucătorii sunt cu banii la zi.

Trei suspendați cu Arieșul Turda

Antrenorul Viorel Dumitrescu are mari probleme în alcătuirea echipei pentru meciul de sâmbătă cu Arieșul Turda. Tehnicianul argeșean nu va putea conta pe serviciile lui Marius Ion și Octavian Ionescu, care în etapa trecută din deplasare cu Juventus București au fost eliminați, dar și pe cele ale lui Monel Cîrstoiu, care a acumulat patru cartonașe galbene și va fi nevoit să stea o etapă.

Ghiță se operează

Fundașul Daniel Ghiță, care s-a accidentat la meciul de acum două etape de pe propriul teren cu Gloria Bistrița, va fi supus luni unei intervenții chirurgicale la București. Jucătorul care a stat în teren doar un minut în confruntarea cu Bistrița a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente și va lipsi de pe gozon o jumătate de an. Dacă recuperarea va decurge bine, Ghiță are șanse să revină în retur.

Mihai Vintilă, împrumutat

Atacantul Mihai Vintilă a fost împrumutat până în vara anului viitor la echipa de Liga a treia Girom Albota. Fotbalistul a revenit la gruparea din Trivale în această vară, după ce alb-violeții îl împrumutaseră la CSM Slatina, care a reușit promovarea în liga secundă. Fotbalistul nu a intrat în vederile antrenorului Viorel Dumitrescu și a decis să plece la Albota, pentru a avea meciuri în picioare.

Sursa: Curierul Zilei

28 Sep. 2011, 17:42 Seria 2
Pe aceeași temă