Ionescu rămâne incert pentru jocul cu Unirea: „Îmi doresc să joc”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Mar. 2015, 17:39 Seria 2
Ionescu rămâne incert pentru jocul cu Unirea:**

Absent etapa trecută, la Slatina, din cauza unei accidentări, fundașul stânga al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Ionescu rămâne incert și pentru disputa de sâmbătă, când în Zăvoi vine Unirea Tărlungeni.

„Am avut o ruptură fibrilară mică, se formase acolo și un cheag de sânge. Am făcut injecții și fizioterapie. Acum cred că s-a dus. Astăzi am alergat, nu am mai simțit dureri, vreau să alerg și mâine, iar vineri să fac antrenament normal. Dacă pot și sunt apt, îmi doresc să joc sâmbătă, dar decizia aparține domnului Pelici” a declarat Ionescu.

Jucător Under 21 era titular pe banda stângă a defensivei după plecarea lui Briceag, însă a mai evoluat și în postura de mijlocaș stânga. Antrenorul Alex Pelici nu are la dispoziție în lot prea multe soluții viabile la jucătorii Under 21, unul din capitolele la care Vâlcea a suferit mult în acest sezon.

Din lotul vâlcenilor va absenta sâmbătă, cu siguranță, mijlocașul central Vlad Munteanu, care va fi suspendat după cartonașul roșu încasat la Slatina. În schimb, vor reveni în lot Neagoe și Pîrvulescu, care și-au ispășit suspendarea de o etapă pentru cumul de cartonașe galbene.

Fără nicio victorie în ultimele șase etape, CSM Râmnicu Vâlcea se pregătește deja de play-out, distanța de cinci puncte față de Satu Mare fiind foarte dificil de recuperat. Echipa olteană are cifre dezamăgitoare în acest sezon, având -9 în clasamentul adevărului și niciun succes în deplasare!

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Mar. 2015, 17:39 Seria 2
Pe aceeași temă