Ioan Neculaie nu s-a prezentat la procesul cu FC Brașov. Prejudiciul pe care „stegarii” vor să-l recupereze

Marius ANGHEL 11 May. 2016, 12:25 Seria 2
Ioan Neculaie nu s-a prezentat la procesul cu FC Brașov.** Prejudiciul pe care

Marți, 10 mai, la Tribunalul Brașov a fost al doilea termen al procesului intentat de SC Fotbal Club FC Brașov SA, prin administratorul judiciar Alexandru Cosmin Gheorghe, în calitate de reclamant, împotriva pârâților Ioan Neculaie și Gina Neculaie (n.r. – fosta soție a milionarului brașovean), pentru recuperarea unui prejudiciu de 30 de milioane de lei. În urmă cu o lună, instanța a decis să acorde un nou termen, după ce a constatat un viciu de procedură legat de scrierea greșită a numelui pârâtului, Ioan Neculai în loc de Ioan Neculaie.

La termenul de ieri, Ioan Neculaie nu a fost prezent, acesta fiind reprezentat de un avocat. „Instanța a decis amânarea cauzei pentru 14 iunie, pentru că s-au solicitat toate documentele tranzacției, iar acestea se află la Parchet, după ce au fost ridicate de procurori”, a spus administratorul judiciar Alexandru Cosmin Gheorghe.

Astăzi, la Tribunalul Brașov este fixat un termen și în procesul intentat de club pentru anularea tranzacției cu baza sportivă ICIM, evaluată la circa 34 de milioane de lei. „Am cerut anularea tranzacției între ICIM și FC Brașov”, a spus Alexandru Cosmin Gheorghe, cel care și-a păstrat funcția la FC Brașov, asta pentru că Finanțele au contestat procesul-verbal al Adunării Generale de la mijlocul lunii trecute prin care Marian Brescan, cel care este și administrator judiciar la SC ICIM SA era numit administrator judiciar la FC Brașov. „S-a considerat că este vorba de incompatibilitate și de aceea a fost contestată această numire”, a explicat Alexandru Cosmin Gheorghe.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 11 May. 2016, 12:25 Seria 2
Pe aceeași temă