Încă un „divorț” la Pâncota după Rusu. Șoimii pierde unul dintre sponsori: „Mi s-a spus că din cauza mea s-au pierdut sponzorizări de miliarde de lei”

Marius ANGHEL 21 Oct. 2015, 21:21 Seria 2

În urmă cu aproape două săptămâni, divizionara secundă din Podgorie, Șoimii Pâncota, s-a despărțit amiabil de Adrian Rusu, între timp existând și un schimb de „săgeți” în presă între antrenorul Ionuț Popa și fostul său căpitan. În acest așa-zis război al declarațiilor, președintele Pavel Piroș nu dorește să intervină în niciun fel, mai ales că acesta nu are nimic de-a face cu parcursul echipei în etapele rămase de disputat în acest campionat.

Totodată, Piroș nu are prea multe de spus nici despre plecarea unuia dintre sponsorii echipei. Omul de afaceri, Silviu Turc (foto mic), care a contribuit cu câteva rânduri de echipamente de joc și antrenament, mingi și alte materiale necesare pregătirii fotbaliștilor, le-a întors și el spatele celor de la Șoimii Pâncota. „Mi-am retras tot sprijinul fiindcă mi-am dat seama că nu pot coexista cu anumite persoane de la club. Mi s-a spus că din cauza mea s-au pierdut sponzorizări de miliarde de lei vechi, așa că nu mai vreau să încurc. Sper ca la Pâncota să curgă de acum doar lapte și miere. Recunosc că investiția mea nu a fost mare, dar ceea ce am făcut am făcut dezinteresat, cu inima, pentru băieți și antrenor”, a mărturisit Turc. „Eu nu vreau să intru în polemică cu el, nici nu știu de ce s-a supărat exact pe noi, dar dacă asta e alegerea lui, ce să facem noi?”, a fost scurta remarcă a lui Piroș.

În altă ordine de idei, șeful „alb-negrilor” spune că nu și-a pierdut deloc încredere în echipă după ultimele două meciuri terminate cu înfrângeri. „Îmi pun toate speranțele în băieți și într-un rezultat bun la Târgoviște. Ne lipsesc doi fotbaliști importanți, Daniel Dan și Issa, dar sunt destui fotbaliști în lot ce îi pot înlocui cu brio”, a punctat Pavel Piroș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Oct. 2015, 21:21 Seria 2
Pe aceeași temă