Încă patru puncte penalizare pentru gugulani. Lui FC Caransebeș trebuie să i se scadă 40 de puncte în clasament, însă FRF nu aplică decizia Comisiei de Disciplină

Marius ANGHEL 11 Dec. 2015, 11:07 Seria 2
Încă patru puncte penalizare pentru gugulani.** Lui FC Caransebeș trebuie să i se scadă 40 de puncte în clasament, însă FRF nu aplică decizia Comisiei de Disciplină

Depunctările curg pe bandă rulantă pentru FC Caransebeș. Penalizată până la începutul acestei săptămâni cu 36 de puncte din cauza nenumăratelor litigii cu foști jucători, însă penalizare neaplicată încă în clasament, gruparea din Caraș-Severin a fost din nou miercuri pe masa comisiilor Federației Române de Fotbal. În ședința de pe 9 decembrie, Comisia de Disciplină și Etică a dictat încă o scădere de puncte, patru la număr. Astfel, FC Caransebeș a ajuns la un total de -40 de puncte, iar dacă acestea vor fi puse în aplicare, echipa din Seria a II-a a Ligii 2 va avea în clasament -27 de puncte, deoarece pe teren a obținut doar 13 în 18 etape.

Cele 4 puncte de penalizare pe care le-a primit FC Caransebeș miercuri, 9 decembrie, vin în urma litigiilor pe care clubul le are cu Florian Pîrvu și Marius Tomozei. În plus, gugulanii au interzis și dreptul de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar.

Jucătorii care au litigii cu FC Caransebeș, care i-au adus deja o penalizare de 40 de puncte și care vor atrage și altele, deoarece clubul nu dă niciun semn că și-ar rezolva aceste probleme: George Cotigă (8 puncte), Florian Pîrvu (8 puncte), Ciprian Dinu (4 puncte), Ionuț Stancu (4 puncte), Adrian Pascal (4 puncte), Marius Tomozei (8 puncte), Ovidiu Stoianof (2 puncte) și Radu Barbu (2 puncte).

Penalizați, dar nedepunctați în clasament

FC Caransebeș fusese penalizată până la această ultimă ședință a Comisiei de Disciplină și Etică, din 9 decembrie, cu încă 36 puncte în urma litigiilor cu George Cotigă (2 puncte în ședința din 21 octombrie, 2 puncte – 11 noiembrie, 2 puncte – 25 noiembrie, 2 puncte – 2 decembrie), Florian Pîrvu (6 puncte – 25 noiembrie), Ciprian Dinu (2 puncte – 25 noiembrie, 2 puncte – 2 decembrie), Ionuț Stancu (2 puncte – 25 noiembrie, 2 puncte – 2 decembrie), Adrian Pascal (2 puncte – 25 noiembrie, 2 puncte – 2 decembrie), Marius Tomozei (6 puncte – 2 decembrie), Ovidiu Stoianof (2 puncte – 2 decembrie) și Radu Barbu (2 puncte – 2 decembrie).

Totuși, aceste depunctări nu au fost aplicate și în clasament până în acest moment, deoarece echipa are 13 puncte, adică atâtea cât a obținut pe teren în cele 18 etape desfășurate până acum în Liga 2.

Marius ANGHEL 11 Dec. 2015, 11:07 Seria 2
Pe aceeași temă