Încă o lovitură pentru FC Bihor. Clubul orădean a fost somat să își mute sediul

Marius ANGHEL 09 Dec. 2015, 17:05 Seria 2
Încă o lovitură pentru FC Bihor.** Clubul orădean a fost somat să își mute sediul

Rămași fără banii din prima tranșă a vânzării drepturilor TV, confiscați de finanțatorul Mihai Giurgiu, FC Bihor a primit în această săptămână încă o lovitură. Gruparea orădeană din Liga 2 a fost somată de primărie să își mute sediul clubului, însă nu i s-a dat nicio variantă de rezervă.

FC Bihor este nevoită să își mute sediul din strada Iosif Vulcan, nr. 11, acolo unde funcționează din anii ”70, deoarece Casa Darvas-La Roche va fi transformată de primăria Oradea într-un muzeu Art Nouveau.

„Ni s-a cerut să evacuăm sediul, dar unde să ne mutăm că nu ni s-a oferit nicio variantă unde să ducem mobila, calculatoarele, arhiva și dotările din bucutărie? Nu te poți muta bătând din palme. Le-am spus că ia legătura cu lichidatorul judiciar”, a spus, pentru bihon.ro, președintele executiv Mircea Fodor, care crede că o soluție bună pentru noul sediul ar fi amenajarea unui spațiu la stadionul „Iuliu Bodola”.

CITEȘTE și: FC Bihor a ajuns să fie furat de propriul finanțator. Omul care venea în vară să salveze clubul a confiscat banii din drepturile TV. Reacția sa este uluitoare

Foto: Bihon.ro

Marius ANGHEL 09 Dec. 2015, 17:05 Seria 2
Pe aceeași temă