„În deplasare nu ne putem juca cu ocaziile. Orice pas greșit ne scoate din calculele promovării”

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 17:30 Seria 2

UTA și-a luat punctele din „duelul” cu Luceafărul Oradea, însă lait-motivul serii de vineri au fost numeroasele ratări la buturile echipei vizitatoare. Practic, „alb-roșii” au marcat un gol la 5-6 ocazii de poartă, ceea ce nu ar trebui să se mai întâmple în rundele ce urmează.

„Am făcut un meci bun, dar am ratat prea mult. Numai în prima repriză am notat 7 ocazii clare de gol, în total cred că au fost vreo 10-11. În deplasare, nu ne putem juca cu ocaziile. Nimeni nu ne mai iartă dacă nu băgăm mingea în poartă și, după cum se știe, orice pas greșit ne scoate di  calculele promovării. În acest sens, meciul de la Râmnicu Vâlcea e foarte important, căci, luând trei puncte acolo, vom avea un moral bun înainte de vizita Piteștiului dinaintea Paștelui și partida și mai grea de la Târgu Mureș, care se va juca miercuri”, consideră Giovanni Catanzariti, președintele „Bătrânei Doamne”.

La rândul său, italianul regretă cele întâmplate cu portarul Luceafărului, Dumitru Paul, care a rămas fără rinichiul stâng după ciocnirea cu utistul Dosso. „Nu aș fi crezut că se poate întâmpla așa ceva după un duel de joc ce nu mi s-a părut foarte dur și care se întâmplă destul de des în timpul unui meci de fotbal. Mai degrabă, ne era teamă ca jucătorul nostru, Adofo Godfred, să nu pățească ceva grav, căci intrarea fotbalistului de la Oradea, cu talpa în piept, a fost mult mai mai dură. Suntem alături de sărmanul băiat, îi dorim însănătoșire grabnică”, a mai spus Catanzariti.

Sâmbătă, acesta a luat loc în tribunele arenei „Dan Păltinișanu” pentru a asista la derby-ul rundei, dintre ASC Poli – Damila Măciuca (scor 2-0). „Rezultatul e puțin mincinos. Parcă, echipa oaspete a stat mai bine în teren, a avut mai mult mingea, dar a luat goluri pe nișteb greșeli defensive. Nu are rost să comentăm acum dacă e bine sau nu că s-a terminat așa, UTA trebuie să se concentreze doar pe ce are ea de făcut. Degeaba se mai încurcă alții și se vor mai încurca, o să vedeți, dacă noi nu câștigăm toate meciurile până la final”,  a mai afirmat acționarul „textiliștilor”, care l-a avut oaspete la finalul acestei săptămâni pe fostul căpitan, Bogdan Mara.„E prietenul nostru, a avut weekend liber și a dorit să vadă meciul. Am vorbit prea puțin despre ceea ce dorește să facă el în viitor, însă este clar că ne va susține cum poate mai bine”, a conchis Gio.

Sursa: Sport Arad
Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 17:30 Seria 2
Pe aceeași temă