„În deplasare ne lipsește foarte mult tupeul”

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 14:26 Seria 2

FC Argeș nu a reușit să scoată nici măcar un singur punct la jocurile din deplasare din ultima perioadă. Piteștenii au pierdut cele trei jocuri pe care le-au avut departe de casă, alb-violeții fiind învinși la limită pe terenurile celor de la Luceafărul Oradea, FCM Târgu Mureș și Voința Sibiu.

Aceste rezultate nu au picat deloc bine pentru antrenorul piteștenilor acesta precizând că își dorește ca aceste minusuri să fie rezolvate în meciurile ce vor urma de acum înainte. „Am vorbit și cu băieții despre aceste probleme pe care le avem în meciurile din deplasare. Mi-am propus ca la jocurile din deplasare să jucăm măcar la 30 sau 40% din potențialul pe care îl arătăm pe teren propriu și cred că în acest fel putem să obținem și rezultatele pe care le dorim în jocurile din deplasare. După părerea mea la jocurile pe care le avem în deplasare ne lipsește foarte mult tupeul. Atunci când nu vom mai intra cu teamă la aceste meciuri o să putem obține și un rezultat important și să venim cu primele puncte pe care le așteptăm cu toții”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Manole are șanse mici să joace

Piteștenii vor juca la finalul acestei săptămâni pe terenul celor de la FC Bihor Oradea, iar partida se anunță una complicată. Antrenorul echipei din Trivale are bătăi serioase de cap înaintea acestui joc. Dumitrescu s-a trezit că există posibilitatea să nu îl poată folosi la acest meci pe Leonard Manole, unul dintre cei mai importanți jucători la creație ai echipei din Trivale.

„Avem probleme din punct de vedere medical înaintea acestui meci. Probleme sunt cu Alin Popa, dar acesta a început treptat să intre normal la antrenament, numai că nu știu sigur dacă va putea juca din primul minut al meciului de la Oradea. În cazul lui Leonard Manole sunt șanse foarte mici ca jucătorul nostru să joace la acest meci pentru că nu se simte foarte bine. Acesta acuză niște dureri la tendon și nu cred că va reuși să scape de ele în perioada următoare, așa că nu sunt convins că va putea juca în acest meci. În plus, Cătălin Doman este clar că nu va putea juca în acest meci și că mai avem de așteptat în cazul acestuia până va reveni pe teren”, a declarat tehnicianul piteștenilor.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 14:26 Seria 2
Pe aceeași temă