Ilie Barbulescu: „Actuala echipă nu ne reprezintă”

15 May. 2012, 14:21 Seria 2
Ilie Barbulescu:**

Cătălin Barbu continuă să fie în centrul atenției și în această săptămână. După ce sătămâna trecută managerul a fost atacat de jucătorii dați afară sezonul trecut, de această dată au ieșit la rampă și fostele glorii ale echipei din Trivale.

Ilie Bărbulescu, una dintre emblemele formației piteștene a răbufnit la adresa conducerii din Trivale. „Este normal să se ajungă unde s-a ajuns dacă s-a plecat de la început cu niște oameni care nu au știut niciodată ce este fenomenul fotbal. E normal să se ajungă la rezultatele acestea slabe. Nu știu ce este de făcut pentru că viitorul este cam sumbru și dezamăgitor pentru cei care sunt cu sufletul alături de FC Argeș, iar printre aceeia mă aflu și eu. Vă dati seama că nu îmi place situația acesta dezastroasă. Știți și dumneavoastră ce condiții sunt la FC Argeș și ce salarii au jucătorii. Oamenii care au vrut să facă un bine acestei echipe nu au mai avut loc de alți intruși. Nici nu vreau să mai vorbesc despre ei pentru că îmi e prea mare silă să mai vorbesc de unul și despre altul. Am fost la București și mi-a spus un doctor că cei de la FC Argeș nu i-au plătit nici acum operația unui jucător și este vorba de 7.500 euro.

Suntem peste tot datornici, noi nu știm decât să vindem jucători să ne scoate partea. Așa se întamplă când pui niște oameni incompetenți în niște funcții în care nu au fost niciodată. Ei nu au avut niciodată de-a face cu așa ceva, nu se poate. Este exact ca și cum m-ați lua pe mine acum și m-ați pune să fac presă. Au făcut ce au făcut și uitați ce a ieșit. Eu tot dau semnale de alarmă dar văd că nu mă aude nimeni. Actuala echipă a FC Argeș nu ne reprezintă pe noi, iar conducerea își vede doar interesul și ei se reprezintă pe ei ca și cum ar fi fost născuți și crescuți la acest club, inclusiv și oamenii care au fost aduși în ultima perioadă la echipă. Este ceva de râs. Am o durere în suflet când văd ce se întamplă la FC Argeș. Ne-am trezit cu conducători care n-au nicio tangență cu acest club, nu se poate așa ceva! Pe deasupra mai dau și în oamenii care sunt cu inima și cu sufletul la FC Argeș și au făcut ceva pentru echipă. Mă refer și la ultima persoană care a apărut la club și care nu avea nicio treabă să se implice în așa ceva. Cum să meargă clubul dacă pui pe unul și pe altul la conducere, unul a venit de la tractor sau celalălt nu mai știu de unde”.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

15 May. 2012, 14:21 Seria 2
Pe aceeași temă