Iancu îl urmează pe Napoli: „Plec necondiționat în același timp cu prietenul meu, nu-l trădez”

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 15:07 Seria 2
Iancu îl urmează pe Napoli:**

Demisia lui Nicolo Napoli și înlocuirea acestuia cu Ștefan Nanu l-a determinat pe președintele echipei craiovene să-și dea și el demisia. Marcel Iancu a explicat decizia sa printr-o postare pe contul său pe un site de socializare.

„Vine o vreme când trebuie să-ți găsești un rost în viață, să fii atașat unei cauze drepte, să nu-ți trădezi semenii și cauza pentru care lupți. Eu nu mă mai regăsesc în această cauză util. FC Universitatea Craiova va câștiga războiul cu FRF, dar nu se știe când. Eu am un prieten care se cheamă Nicolo Napoli și nu-l trădez. Respect decizia conducerii, dar nu sunt de acord cu aceasta. Nu există un temei legal, iar rezultatele îi sunt favorabile. Am suferit situații asemănătoare și nu mai doresc să le repet. Nu regret că am fost un ”soldat” demn și drept pentru cauza FC Universitatea Craiova, dar plec necondiționat în același timp cu prietenul meu, cu antrenorul Nicolo Napoli și nu împroșc cu noroi în nimeni sau în clubul pentru care am tot respectul cuvenit. Pentru binele clubului trebuie să faci sacrificii. Las în urmă trei ani de eforturi de a reda adevărul și regretul că nu pot să-i judec personal pe toți cei care au făcut rău echipei mele de suflet, fără să fi avut pretenții financiare. Dar vine o vreme când persoana ta devine mai importantă decât lupta pentru adevărul altora, care nu știu să-l apere pe coordonatele competenței profesionale. Și cum nu mă consider o maculatură profesională, morală sau o marfă, prefer să mă retrag în problemele mele abandonate din prea multă dragoste pentru iubirea alb-albastră. Am câștigat ”războiul” cu Ioan Nicolae, respectiv FC Astra Ploiești și nu vreau să-mi fabric altul. De muncă nu mă plâng, iar dacă există motivație profesională o facem și gratis cât timp există și respect. FC Universitatea Craiova va exista și cu Marcel Iancu, și fără el, dar legat de Nicolo Napoli eu nu pot să greșesc. Am venit împreună, plecăm împreună. Noroc bun”, a postat Marcel Iancu pe contul său de Facebook.

Mircea Moise, noul administrator special al FCU

În altă ordine de idei, Adunarea Generală a Acționarilor Fotbal Club Universitatea Craiova, întrunită ieri, a hotărât numirea lui Mircea Moise în funcția de administrator special al echipei oltene. Adrian Mititelu renunțase la poziția de administrator legal al Universității Craiova de pe data de 5 februarie.


 

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 15:07 Seria 2
Pe aceeași temă