Iancu: „Divizarea e rezolvată!” Șeful lui Poli așteapta autoritățile la discuții, în al 12-lea ceas

26 Mar. 2012, 14:51 Seria 2
Iancu:

Dialogul purtat de la distanță, între Marian Iancu și reprezentanții puterii locale, continuă. Autoritățile i-au cerut lui Iancu să demonstreze că a rezolvat problema divizării. Șeful lui Poli le-a transmis că a rezolvat-o prin reeșalonarea datoriilor și îi invită pe cei care doresc să preia clubul la discuții oficiale.

Iancu nu a publicat încă o dovadă a faptului că datoriile au fost reeșalonate, ci doar următorul text, pe site-ul oficial al clubului:
„Asa cum am promis, obligatiile fiscale rezultate din divizare sunt un capitol inchis pentru licentierea 2012-2013. Sumele ramase de compensat au fost reesalonate conform legii. Asteptam in continuare, cu emotie, momentul cand vom fi contactati de viitorii actionari ai Politehnicii Timisoara. Hai Poli!”

Dacă Iancu face dovada reeșalonării, autoritățile vor supune la vot intrarea în acționariatul clubului. Poli mai are nevoie de circa 1,6 milioane de euro pentru a plăti, în această săptămână, datoriile urgente către terți și a primi licența pentru viitorul sezon al Ligii I.

Articol scris de Radu FAUR

26 Mar. 2012, 14:51 Seria 2
Pe aceeași temă