Huțanu: „Gloria Bistrița este o echipă bună, dar putem câștiga”

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 16:01 Seria 2
Huțanu:** „Gloria Bistrița este o echipă bună, dar putem câștiga

Mijlocașul de bandă dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Petrică Huțanu, este încrezător în obținerea punctelor puse în joc în meciul cu Gloria Bistrița, formație retrogradată din Liga I.

Jucător ce a contribuit din plin la victorie, în deplasarea de la CS Mioveni, prin obținerea eliminării unui adversar, Petrică Huțanu spune despre meciul din „Trivale” că a fost destul de dificil. Mijlocașul dreapta consideră, totuși, că repriza secundă le-a aparținut în totalitate, iar jocul bun s-a reflectat pe tabela de marcaj.

„A fost un joc greu, cu o echipă destul de bună, prima repriză a fost puțin mai slabă, dar în a doua am făcut un joc bun, după eliminare am dominat și am reușit să marcăm. Am pregătit foarte bine jocul, am vorbit cu antrenorul, știam că fundașul lor complică puțin jocul, am insistat la acea fază și am avut succes”, a comentat, mijlocașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, meciul cu CS Mioveni.

„Suntem încrezători că putem obține cele trei puncte”

Runda actuală le aduce ca adversară slătinenilor Gloria Bistrița, echipă ce are ca obiectiv revenirea în primul eșalon. Aflate la egalitate de puncte, meciul de pe Stadionul „1 Mai” nu va fi deloc ușor, însă, echipa pregătită de Dan Oprescu speră obțină cele trei puncte puse în joc.

„Gloria Bistrița e o echipă bună, i-am văzut în prima etapă, dar putem câștiga. Trebuie să ne facem jocul nostru, moralul este destul de bun, venim după o victorie în deplasare, suntem încrezători că putem obține cele trei puncte”, a conchis mijlocașul de bandă al celor de a FC Olt Slatina, Petrică Huțanu.

Cu patru puncte acumulate, cele două formații sunt despărțite de golaveraj, formația ardeleană ocupând, după primele două etape, primul loc în clasamentul seriei.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 16:01 Seria 2
Pe aceeași temă