Hotico: „Am început demersurile pentru mutarea echipei, aici nimeni nu s-a întâlnit cu mine”

04 Jul. 2012, 15:24 Seria 2
Hotico:**

Sebis pare a fi destinatia cea mai sigura pentru sezonul 2012/2013 al echipei FC Maramures Universitar, din ultimele discutii purtate de oficialii gruparii baimarene. Presedintele Dan Hotico a admis ca a depus deja actele in vederea schimbarii sediului de club, dar a admis in mod egal si ca nicio decizie definitiva nu a fost, inca, luata. „Am inceput demersurile pentru mutarea echipei; aici nimeni nu s-a intalnit cu mine”, a spus Hotico, dupa ce a scos echipa la vanzare – totala sau partiala – la mica publicitate.

Semnalele de alarma trase de presedintele FC Maramures Universitar Baia Mare, Dan Hotico, au fost multe. Sa ne referim doar la cele mai recente. In 17 mai , Hotico anunta ca echipa isi va continua activitatea acolo unde va fi dorita: „Stim ca sunt conditii grele si ca nu sunt posibilitati. Tocmai in aceasta idee am zis ca vom incerca sa ne continuam activitatea acolo unde va exista mai multa intelegere”. Bucuresti, Deva, Hunedoara, Timisoara, Bacau, Dej, Zalau, Jimbolia erau, toate, variante posibile.

Circa o luna mai tarziu, Hotico anunta ca pana la reunirea echipei ar dori sa stabileasca soarta echipei. „Fara o anumita siguranta financiara, nu putem porni din nou la drum. Eu nu doresc sa ajung sa fiu categorisit ca si Heinrich Schorsch, de aceea eu am facut prima oferta aici, in Baia Mare, desi am primit variante din alte parti din tara, echipa fiind atractiva dat fiind ca nu are nicio datorie. Eu astept niste variante din partea autoritatilor locale”.

Variantele din partea autoritatilor locale au intarziat, insa, sa apara, astfel incat – in 21 iunie – Dan Hotico a dat un anunt la mica publicitate: „Conducerea Clubului Sportiv FC Maramures Universitar Baia Mare, echipa in Liga a doua, seria B, avand in componenta jucatorii Gabriel Danciu, Alexandru Lovasz, Mihai Istrofor, Marius Hodor, Sidney Faye, Dorin Toma, Emanuele de Rosa, Ciprian Durus, Milian Urs, A. Dzabo, Petrica Negrea, Alin Roman, Razvan Fritea, Samuel Feraru, Paul Achim, Vasile Pop, Marius Feraru, Paul Krausz, Alexandru Gego, Petrica Dragos, Marian Tanasa, Mihai Deac, Achim Florin, plus jucatorii de la Centrul de Copii si Juniori (150), suntem dispusi sa-l cedam – in parte sau in intregime in conditii negociabile. Pentru contact si negocieri, sunati la telefoanele 0744-502050 si 0729-400280”.

Si telefoanele au sunat. Nu din partea autoritatilor locale, Dan Hotico mentionand azi ca nici primarul Catalin Chereches si nici presedintele Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu, nu si-au facut timp sa se intalneasca cu reprezentatii clubului baimarean. Telefonul a sunat din… Sebis.

„Am fost deja la discutii si am inceput demersurile pentru mutarea echipei, am si depus deja actele pentru schimbarea de sediu. M-au convins pentru ca au aratat de la bun inceput ca sunt seriosi: am discutat despre baza sportiva, despre buget, despre alte conditii. Din Baia Mare nu m-a cautat nimeni. Cei de la Sebis mi-au demonstrat inca o data ca daca vrei poti si ca aici, in Baia Mare, nu se vrea. Poate nu se vrea fotbal, poate nu sunt dorit eu la echipa de fotbal…”, a declarat pentru eMaramures Dan Hotico.

Semne de intrebare se ridica, inca, multe, unul fiind acela cu privire la omologarea stadionului de la Sebis pentru Liga 2. Dan Hotico a mentionat, insa, ca Sebis nu e singura varianta pe care o are in acest moment cu privire la mutarea echipei.

Sursa: eMaramureș

04 Jul. 2012, 15:24 Seria 2
Pe aceeași temă