Horațiu Stănescu: „Returul va fi incendiar!”

05 Dec. 2008, 17:12 Seria 2
Horațiu Stănescu:

Președintele executiv al piteștenilor laudă evoluția jucătorilor și e de părere că echipa sa poate pune serioase probleme grupărilor care se luptă pentru promovarea în primul eșalon.

 

Cum vi s-a părut turul acestui sezon?

Destul de greu, după un început dificil de campionat, în care ajunsesem la retrogradare, am facut și schimbări la nivelul băncii tehnice. Odată cu venirea lui Ștefan Stoica a început ascensiunea. Am încheiat turul cu o serie de cinci victorii consecutive, care au culminat cu succesul categoric de la Deva. Sincer să fiu, după acel început slab de campionat, nu mai visam la locul 5, pe care am terminat acum. Am avut un parcurs bun și în Cupa României, unde am reușit să ajungem până în faza optimilor. Am scos din competiție trei echipe și am fost eliminați de Rapid, care în fiecare an își propune să se bată la câștigarea campionatului și a cupei.

 

Ce planuri aveți pentru a doua parte a campionatului?

Nu trebuie să ne îmbătam cu apă rece dupa acest parcurs din tur. Trebuie să fim serioși, realiști și cu picioarele pe pamânt. Sunt convins că toate echipele au tras semnalul de alarmă după rezultatele noastre. Returul va fi de foc întrucât avem nouă meciuri acasă și vom juca cu Alba Iulia, Târgu Mureș și UTA, care și-au propus promovarea.

 

Ce obiective ați stabilit pentru finele sezonului?

Obiectivul nostru este formarea unei echipe competitive pentru urmatorii ani. În 2009 sau 2010 avem gânduri mult mai mari decât obiectivul din acest an.

 

Articol scris de Corina Mlădinoiu

05 Dec. 2008, 17:12 Seria 2
Pe aceeași temă