HAOS! Lepmets și Gorobsov n-au făcut deplasarea, Ricketts și Axente și-au depus memoriile

13 Apr. 2012, 12:14 Seria 2
HAOS!** Lepmets și Gorobsov n-au făcut deplasarea, Ricketts și Axente și-au depus memoriile

Poli Timișoara este tot mai aproape de desființare. Clubul alb-violet este în pericol de a fi depunctat, exclus din campionat, dar, mai înainte de toate, este abandonat de jucători.

Fotbaliștii de la Timișoara nu și-au primit salariile de peste trei luni și nu mai au nicio motivație de a juca din cauza faptului că Poli nu va primi licența pentru viitorul sezon al Ligii I. În aceste condiții, Sergei Lepmets și Nicolas Gorobsov nu s-au mai prezentat la antrenamente în ultimele zile și au refuzat să facă deplasarea pentru jocul de azi, cu Gaz Metan Severin. Nici Goga nu s-a urcat în autocar, el fiind exclus din lot, tot din cauza faptului că a refuzat să se antreneze. „Dacă un jucător vrea să plece, eu ce pot să-i spun? Pot să îi spun «stai», dar el îmi zice «dă-mi!» Eu le-am spus tuturor jucătorilor să se pregătească, indiferent cât de greu le este, pentru că atitudinea lor trebuie să fie până la capăt aceea de profesioniști”, a explicat antrenorul Vali Velcea.

Ceilalți fotbaliști sunt deciși să își depună memorii pentru a deveni liberi de contract. Ricketts și Axente au făcut-o deja, chiar dacă încă nu au părăsit lotul.

Depunctați din cauza fostului căpitan?

La Timișoara s-a pus chiar și problema retragerii din campionat după meciul cu UTA, de vinerea viitoare, din cauza faptului că nu mai sunt bani pentru ca echipa să se prezinte la meciuri. Chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla, este posibil ca Poli să fie depunctată și mai apoi exclusă din campionat din pricina unei datorii pe care o are către Dan Alexa. Clubul lui Iancu îi datorează fostului căpitan 35.000 de euro, Alexa a câștigat litigiul cu clubul în urmă cu aproape două luni și este hotărât să nu renunțe la pretenții, chiar dacă asta ar însemna practic sfârșitul echipei timișorene.

Noi nu ne-am pus problema ca meciul cu UTA să fie ultimul. Dacă așa va fi, nu putem să intrăm cu forța în teren
Mircea Axente, atacant Poli Timișoara

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

13 Apr. 2012, 12:14 Seria 2
Pe aceeași temă