Gorobsov a plecat de la Poli! „A sosit timpul despărțirii, nu de adio”

13 May. 2012, 15:07 Seria 2
Gorobsov a plecat de la Poli!**

Mijlocașul Nicolas Martin Gorobsov a părăsit și el mai repede decât era de așteptat Timișoara. Italiano-argentinianul a fost la meciul cu Deva pentru ultima dată în lotul alb-violeților și își va petrece vacanța în țara natală.

Nicolas îl urmează pe Ricketts și a plecat mai devreme de pe „corabia Poli”. „cantonament, scendinza no bani and no play”, sunt motivele, lesne de înțeles, scrise de mijlocaș pe facebook. Acesta regretă cel mai mult despărțirea de Mario Kirev, bunul său prieten împrumutat de Poli de la Juve dar care are norocul că e plătit de italieni.

„A sosit timpul despărțirii, nu de adio ci de la revedere, pentru că cu siguranță ne vom vedea din nou și sper să ne reîntâlnim ca și colegi, din păcate munca noastră ne separă dar așe e în fotbal. Din prima zi când te-am întâlnit am știut că ești un mare om, și nu mi-ai fost doar coleg dar și un bun prieten, vei fi întotdeanuna. Își doresc tot norocul din lume pentru că-l meriți ca portar și ca persoană. Îți doresc mult mult bine.. Brate.. Mario Kirev”, e mesajul lui Gorobsov pe celebra rețea de socializare.

Nicolas Gorobsov (22 de ani) s-ar putea totuși întoarce în România la vară, e dorit la Vaslui prin intermediul fostului team manager polist Daniel Stanciu iar recent s-a interesat de el și Astra Ploiești. Jucătorul cu dublă cetățenie e însă la mâna conducătorilor lui FC Torino care ar putea alege să-l împrumute din nou, contractul cu gruparea alb-vișinie se întinde până în 20 iunie 2014. Jucătorul nu a putut fi contactat telefonic dar specifică într-un mesaj că va fi marți în Argentina.

12 meciuri a jucat în campionat Gorobsov la Poli, nu a marcat în jocurile oficiale dar a avut două assist-uri și o serie de evoluții apreciate. A evoluat și în meciurile cu Steaua și Gaz Metan Mediaș din Cupa României, evidențiindu-se în primul în mod special.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

13 May. 2012, 15:07 Seria 2
Pe aceeași temă