Golul victoriei de la Satu Mare, prima reușită din Liga 2 pentru juniorul Florin Ștefan: „Îmi va da mai multă încredere și curaj”

Marius ANGHEL 24 Mar. 2015, 13:03 Seria 2

Gruparea pregătită de Dan Oprescu a întâlnit week-end-ul trecut, în deplasare, Olimpia Satu Mare. Slătinenii au reușit să se impună, la limită, scor 2-1, golul victoriei fiind marcat de juniorul Florin Ștefan, intrat pe teren în ultimul sfert de oră. Pentru jucător este primul gol într-un meci oficial, acesta reușind să marcheze și în partidele de pregătire.

Mijlocașul oltenilor a reușit să puncteze la 10 minute de la intrarea pe teren, aducând toate cele trei puncte în tabăra slătinenilor. Ștefan a marcat pentru 2-1, după o trecere de efect pe lângă unul dintre fundașii sătmăreni și o execuție superbă de la colțul careului.

Acesta este bucuros că a reușit să marcheze și să aducă victoria, dar nu crede că acest gol îl va aduce în primul unsprezece. O decizie în această privință va fi luată de tehnicianul Dan Oprescu.

„Mă bucur că am putut să ajut echipa să obțină toate cele trei puncte puse în joc. Sunt fericit că am reușit să marchez primul meu gol într-un meci oficial. Este prima reușită într-un meci oficial, am punctat și în partidele amicale. Am intrat în minutul 77 și la aproximativ 10 minut am reușit să punctez pe tabelă. Pe parcursul acestui retur am fost introdus în majoritatea meciurilor disputate. Cred că acest gol îmi va da mai multă încredere și mai mult curaj pe parcurs. Nu cred că dacă am marcat golul victoriei la Satu Mare acesta îmi va aduce și locul de titular. Domnul antrenor va trimite în teren pe cine se pregătește bine”, a afirmat Florin Ștefan.

O victorie cu liderul în ultima etapă a returului îi urcă pe locul doi

După succesul cu FC Bihor, scor 2-0, din cadrul etapei intermediare de miercurea trecută, FC Olt Slatina a câștigat și pe terenul Olimpiei Satu Mare, scor 1-2, sâmbătă. După cele două victorii, slătinenii vor evolua la sfârșitul săptămânii, pe propriul teren, în compania celor de la ACS Poli Timișoara.

În cazul obținerii celor trei puncte puse în joc, gruparea de pe malul Oltului va termina campionatul pe locul secund. Florin Ștefan, juniorul clubului, vrea ca formația pregătită de Dan Oprescu să înregistreze un nou succes.

„După victoria reușită în deplasare vrem să continuăm pe aceeași linie pentru că avem o echipă bună. Sperăm să câștigăm și partida de sâmbătă, în care vom întâlni ACS Poli Timișoara”, a declarat juniorul Ștefan.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 24 Mar. 2015, 13:03 Seria 2
Pe aceeași temă