Goge și Dina out? Consiliul Director decide dacă li se vor rezilia contractele

Marius ANGHEL 16 Apr. 2013, 12:05 Seria 2
Goge și Dina out?** Consiliul Director decide dacă li se vor rezilia contractele

Petre Goge și Mihai Dina se vor despărți cel mai probabil de ACS Poli după ce tehnicianul Valentin Velcea i-a anunțat că pot să-și rezilieze contractele. Măsura antrenorului timișorenilor vine după remiza de la Slatina, scor 1-1, în care cei doi olteni au dezamăgit din nou.

Considerat un transfer „de marcă” în iarnă Mihai Dina ar putea părăsi Timișoara după doar patru jocuri bifate pentru bănățeni. Valentin Velcea l-a criticat deschis prima dată pe fostul atacant al „Științei” după remiza de pe teren propriu cu Mioveniul. Antrenorul timișorenilor anunța apoi după jocul cu FC Olt că e foarte nemulțumit de unii jucători, care au primit ultima șansă în echipă, referindu-se aici în special la Petre Goge, depășit în evoluții de puștiul Cristi Bărbuț. „Sunt nemulțumit de unii jucători, care au primit ultimele șanse… Poate fi (n.r. Goge) unul dintre cei pedepsiți. Juniorul de 18 ani (Bărbuț) a jucat excelent. Dacă de la unul ca el avem așa evoluții cum să nu iei măsuri”, declara Velcea la Radio Timișoara.

Luni, Dina și Goge s-au antrenat separat după ce au fost anunțați de „principal” că nu mai sunt doriți la echipă. Decizia finală în privința rezilierii contractelor celor doi va aparține Consiliului Director al clubului.

Dacă Dina, atacantul cast sosit în iarnă a ajuns la opt luni fără gol în joc oficial, reușind să puncteze doar în amicalul cu Flacăra încheiat la scor de rugby, Goge a avut și câteva evoluții bune în turul campionatului. Mijlocașul dreapta a marcat un gol (cu Alba Iulia) și a fost co-autor la trei reușite ale colegilor săi.

Formația bănățeană a cucerit în retur doar două puncte pe teren din 12 posibile și ocupă locul 2 în B2. Sâmbătă, timișorenii primesc vizita celor de la Damila Măciuca (locul 4), care au trei puncte mai puțin dar și un joc în minus.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 16 Apr. 2013, 12:05 Seria 2
Pe aceeași temă