Gloria se teme de arbitrajul de la Târgu Mureș: „Au câștigat puncte cu 11 metri în minutele 90+4 și 90+3! Cum să nu fim îngrijorați?”

Marius ANGHEL 05 Nov. 2013, 14:56 Seria 2
Gloria se teme de arbitrajul de la Târgu Mureș:**

După 3 meciuri consecutive în care au acuzat arbitrajul, conducătorii Gloriei Bistrița se tem că vor fi dezavantajați  miercuri, la Târgu Mureș.

„Noi mergem la victorie în fiecare meci. Nu ne temem de niciun adversar, doar de arbitraje. Am avut un penalty clar care nu ni s-a acordat la Arad, am primit unul de cascadorii râsului cu U Craiova și am avut parte de un arbitraj defavorabil acasă, cu Metalul Reșița. E normal să ne punem întrebări, mai ales că urmează un meci la Târgu Mureș, pe terenul unei echipe care a fost favorizată de arbitri în câteva meciuri din etapele precedente”, a declarat administratorul judiciar al bistrițenilor, Vasile Urs.

Acesta face referire la 3 partide în care ASA Târgu Mureș a câștigat puncte cu 3 lovituri de la 11 metri: acasă cu CS U Craiova și Râmnicu Vâlcea, dar și în deplasarea de la UTA. „Au primit penalty-uri decisive în minutele 90+3 și 90+4. Cum să nu fim îngrijorați?”, se întreabă Urs, care știe că partida de la Târgu Mureș va fi cu atât mai grea pentru echipa lui cu cât pe banca cealaltă se află Ioan Ovidiu Sabău, un fost antrenor al Gloriei.

„Chiar dacă s-au schimbat multe lucruri de când a plecat de la noi, Sabău cunoaște bine fotbalul bistrițean, îi știe bine punctele slabe și cele puternice. Va avea și un mare orgoliu să ne învingă. Însă, repet, nu mă tem de o dispută corectă, cinstită, pe teren, ci de una influențată de arbitraj”, mai spune administratorul judiciar.

Conducătorii bistrițeni au înaintat un memoriu către federație în urma partidei cu Universitatea Craiova, adresă în care au cerut sancționarea arbitrului Dragoș Dumitru, însă nu au primit deocamdată niciun răspuns.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 05 Nov. 2013, 14:56 Seria 2
Pe aceeași temă