Gloria poate trece pe primul loc dacă face scor cu Deva!

30 Mar. 2012, 12:57 Seria 2
Gloria poate trece pe primul loc** dacă face scor cu Deva!

Gloria joacă în următoarea etapă cu Mureșul Deva, echipă care a primit 9 goluri în primele două etape. Dacă jucătorii lui Manea fac scor, pot trece pe prima poziție în clasament.

Mureșul Deva a luat 4-0 acasă de la Luceafărul Oradea și 5-0 la Târgoviște în primele două etape ale returului. E o echipă care în iarnă a fost ca și desființată, dar a fost salvată de șefii din Ștefan cel Mare. Nicolae Badea și Cornel Dinu au avut o discuție cu primarul din localitate și au promis că Mureșul va deveni un fel de satelit al lui Dinamo. Cu două zile înaintea primului meci din retur, antrenor a fost numit Romulus Gabor, secund Ionel Augustin iar președinte executiv Cornel Țălnar. În prezent, Deva are mulți jucători din pepiniera proprie, majoritatea celor care au evoluat în tur găsindu-și alte echipe. Intenția este ca din vară să se numească Dinamo Deva și să transfere mulți jucători din Ștefan cel Mare.

„Cangurul” Gabor, antrenorul Devei

Romulus Gabor are 51 de ani și o performanță neegalată încă de un fotbalist român. În 1981, a câștigat balonul de aur al Campionatului Mondial de tineret, după ce România a terminat competiția pe 3, învingând Anglia în finala mică. Gabor a fost declarat cel mai bun jucător al campionatului, după ce a marcat și golul din ultimul meci. Gabor juca atunci la Corvinul, sub comanda lui Mircea Lucescu, alături de Andone, Rednic, sau Mateuț. După acel turneu a avut oferte de la Steaua și Dinamo, dar și de la echipe tari din Europa, însă a preferat să rămână la Hunedoara. A jucat 277 de meciuri în prima ligă și a marcat 60 de goluri, având 35 de selecții în echipa națională.

Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00

Sursa: Sportul Bistrițean

30 Mar. 2012, 12:57 Seria 2
Pe aceeași temă