Gloria merge la Craiova „cu gândul de a scoate maximum de la acest joc”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2014, 17:42 Seria 2
Gloria merge la Craiova**

Etapa a doua a play-off-ului seriei a 2-a din liga a 2-a va programa, la Craiova, partida dintre CSU, echipă pregătită de bistrițeanul Gavril Balint, aflată pe primul loc în clasamentu și Gloria, formație situată pe locul trei, la trei puncte distanță de adversarii din jocul de sămbătă.

Va fi un joc foarte important pentru ambele formații, o victorie a gazdelor ar mări la șase puncte distanța de locul trei, iar o victorie a bistrițenilor, i-ar aduce pe aceștia la egalitate de puncte cu oltenii.

CS U și Gloria vor aborda jocul de mâine cu stări de spirit diferite, gazdele, o echipă cu jucători care au evoluat multe jocuri în prima ligă, fiind pe primul loc al clasamentului, fiind la zi cu plata salariilor, în timp ce bistrițenii au pierdut locul doi după remiza din etapa trecută, iar lipsa resurselor financiare a făcut ca jucătorii să nu fie plătiți la timp, ceea ce a dus la o stare de nemulțumire în rândul acestora.

Pentru jocul de la Craiova, stafful tehnic al ardelenilor are la dispoziție tot lotul de jucători, cu excepția lui Polgar, accidentat, în timp ce oltenii îi au absenți pe Varga și Vandelanoitte cu problem medicale.

„Mergem la Craiova doar cu gândul de a scoate maximum de la acest joc, avem nevoie de un rezultat pozitiv pentru a ne putea îndeplini obiectivul propus, cel al promovării în prima ligă. Ce se va întâmpla pe teren, o să vedem doar la fața locului, rezultatul jocului va fi stabilit de valoarea celor două loturi, nivelul de exprimare al jucătorilor în teren și nu în ultimul rând de starea de spirit a jucătorilor celor două echipe.”, a spus Remus Vlad, directorul tehnic al Gloriei.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 25 Apr. 2014, 17:42 Seria 2
Pe aceeași temă