Gloria Bistrița va avea din nou emoții cu licența! „Suntem în pericol”

04 Jan. 2012, 10:55 Seria 2
Gloria Bistrița va avea din nou emoții cu licența!**

Federația Română de Fotbal a înăsprit condițiile de acordare a licenței pentru sezonul următor în Liga 1. Astfel, pe lângă condițiile financiare extrem de drastice impuse unui club pentru a putea evolua în prima ligă, federația plusează și la capitolul bază sportivă.

Ca să joace în Liga 1, o echipă avea nevoie până acum de un stadion propriu sau închiriat care să aibă instalație de nocturnă, camere de supraveghere, intrare cu turnicheți și multe altele. În plus, din 2012, stadionul trebuie să aibă cel puțin 5000 de locuri acoperite. Această condiție va fi cea care va da cele mai multe bătăi de cap conducătorilor Gloriei.

„Nu știu dacă se va ține cont sau nu de această prevedere. Poate da sau poate se va anula și va intra în vigoare numai de la anul. Dacă de criteriul financiar avem speranțe că vom trece, iar pe plan sportiv ceva îmi spune că nu vom avea probleme, aici, la cele 5000 de locuri suntem în pericol”, a declarat președintele Jean Pădureanu.

Și vicepreședintele Constantin Sănduță, cel care s-a aocupat până acum de caietul de licențiere, spune că această condiție e greu de îndeplinit. „Sigur că în 2012 trebuie să ții cont de confortul spectatorilor. Însă trebuie să te raportezi și la contextul general în care se desfășoară activitatea fotbalistică, la criza în care se află țara”, spune Sănduță.

Sursa: sportulbistritean.ro

04 Jan. 2012, 10:55 Seria 2
Pe aceeași temă